Мъжките навици, които могат да изкарат от равновесие всяка жена

Все пак, мъжете са от Марс, а жените от Венера...

Мъжките навици, които могат да изкарат от равновесие всяка жена

Съвсем логично, ние, jenite, сме на мнение, че без нас светът определено не би бил толкова красив и вдъхновящ. Дори, имайки предвид понякога досадното ни мрънкане, което просто влудява мъжете! А то със сигурност не се е появило, ей така, от въздуха.

Затова днес сме приготвили един кратък списък с най-омразните неща, които мъжете правят и с които надали бихме се примирили някога. И така, ето ги и тях...

1. Да флиртува с други жени
Всъщност, и да заглежда, и да коментира! С две думи, ние трябва да сме единствени в сърцето, в ума и в леглото на един мъж, нищо друго не е приемливо.

2. "Претупаните” телефонни разговори
Знаем, че има моменти, когато не е удобно да се води телефонен разговор. Но е крайно неприятно, когато един мъж се опитва буквално "да разкара” приятелката си по телефона, вместо просто да каже, че в момента няма възможност да говори или най-елементарното - да затвори и да прати съобщение.

3. Да поеме ангажимент и да не го изпълни
Под "ангажимент” разбираме всяка една уговорка, включително и задължителното седмично пазаруване. Изобщо няма да коментираме, ако става дума за романтична вечеря, за която сме се чудили какво да облечем и т.н. Оправдания от типа "Имах много работа, съвсем изключих” надали ще оправят вече разваленото ни настроение.

4. Да се старае да доминира непрекъснато
Да, всички обичаме мъжете, които "си тежат на мястото”, но това съвсем не означава да пренебрегва всяко чуждо мнение. Особено нашето! В крайна сметка, това би довело в най-добрия случай до скандал. Така че, не е лошо отвреме навреме мъжът да бъде грижовен, мил и романтичен.  

5. Да не слуша, докато говорим
Сигурни сме, че на никой мъж няма да му е особено приятно, ако приятелката му е забила поглед в телевизора, докато той ентусиазирано й разказва за снощния мач от Световното. Е, затова мислим, че е редно и мъжете да запазят 5 минути концентрация, за да чуят как изглежда онази прекрасна рокля, която сте видели на някоя витрина. Все пак, нужно е да се правят компромиси понякога!

За да четете още любопитни материали на тази тематика, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

22 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 20.06.2014|16:04
"Претупаните” телефонни разговори - и мен това ме е ядосвало на моменти, особено, когато нещо важно искам да кажа.
3
Не е посочен 20.06.2014|14:05
Според мен не трябва да се сърдим,всеки си има начин на живот, колкото по-малко ядове имаме,толкова по-добре.
2
Не е посочен 20.06.2014|11:42
И обратното също важи .
1
Не е посочен 20.06.2014|09:51
Има ги и тези моменти от живота.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay