Надежда от "Ергенът": "Алек няма да яде от сланината на татко, той губи“

Надежда от "Ергенът": "Алек няма да яде от сланината на татко, той губи“
bTV

Надежда Вишева, финалистка в трети сезон на "Ергенът", гостува в "Преди обед", за да сподели емоциите от участието си в романтичното риалити.

"Гледах финала само веднъж. Не помнех какво съм казала тогава, защото бях свръхемоционална. Беше изпитание да видя себе си отстрани в това състояние – разбито, разочаровано, тъжно" – призна 34-годишната дама пред Яна Донева.

Тя е гледала финала в компанията на родителите си и с Кристина, друга участничка от "Ергенът", която й е държала ръката за подкрепа.

"В началото майка ми и баща ми бяха разочаровани от финала. Казаха ми да си го изплача, времето лекува всичко. Олекна ми, след като мина финалът. Сега тази книга вече е затворена. Алек няма да яде от сланината на татко, той губи" – коментира шеговито Надежда.

"Много рядко бъркам в мнението си за хората. Там обстановката те предразполага да изпитваш емоции. Съжалявам, че се подведох и повярвах, че Алек изпитва тези чувства. Чувствам се подведена" – добави майката на 7-годишен син, който се казва Константин и днес има имен ден.

"Не съжалявам обаче, защото това беше невероятно приключение. Пак бих скочила, ако някой ме попита. Но ако може – с друг финал. Там срещнах много приятелки, с които поддържаме връзка, и това беше моята победа" – убедена е Надежда.

"Имението е един любовен балон и наистина си мислех, че можем да живеем заедно с Алек. Той е галантен и знае какво да каже. Знаех, че ще разберем дали наистина сме един за друг чак когато се приберем в България. Беше ми полезно да гледам епизодите, защото, като виждах как се държи с другите, заравях онази емоция и тя си отиваше" – сподели Надежда.

Тя призна, че в началото е била по-затворена, после е забравила за камерите. Счита, че е трябвало да бъде по-добър стратег. Тя говори и за коментарите в интернет, че "Жени с минало нямат място на финала".

"Много е тъжно, че голяма част от българите са тесногръди. Не съм изоставила детето си, защото то така или иначе в този период беше при баща си в Гърция. Добри приятели сме с бившия ми съпруг, той нямаше против влизането ми в "Ергенът" – разказа Надежда.

Синът й не е гледал предаването, но все пак е видял някаква част от финала.

"Мамо, ти си много хубава. Този батко не е видял, че си хубава и аз вече не го харесвам" – казал малкият Косьо след финала.

Надежда загуби работата си, за да участва в "Ергенът". Сега тя е отворила свой собствен бюти център. Не крие, че има корекции по тялото си – носа, бюста и малко по устните.

С Алек не се е виждала, но предполага, че ще се видят някой ден.

"Бих го питала на база на какво беше това решение и защо го обяви по този начин, с видео" – призна Надежда в края на разговора.

Източник: Ladyzone

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay