Най-добре облечените

Престижната класация на Venity Fair вече е факт

За 72-ри път стана известен списъкът на най-добре облечените хора по света (International Best-Dressed List). Кралски особи, филмови величия, политически лидери - всички те намират достойно място в него.

За четвърти път в списъка попада първата дама на Франция Карла Бруни. Нейният съпруг обаче, Никола Саркози, не е имал честта да бъде включен.

Не е учудващо, че Кейт Мидълтън също е избрана да бъде сред най-добре облечените личности в света. Още щом попадна под прожекторите, стилът й бе бързо и подобаващо оценен от модните критици. Но пък интересен факт е, че дукесата на Кеймбридж не за първи път е част от класацията - включена е в нея е още през 2008 година.

Съпрузите Мишел и Барак Обама са за пръв път част от класацията за най-добре облечени двойки. Това е петото участие в списъка на първата дама на САЩ и второто за президента.

Колкото и странно да звучи, екстравагантната Лейди Гага също е оценена като най-добре облечена жена. Оригиналната й визия и помогна за пръв път да бъде част от световноизвестната класация.

В мъжката част на списъка дебют правят певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк, както и носителят на Оскар - Колин Фърт. Сред най-стилните представители на силния пол са и пилотът от Формула 1 Дженсън Бътън, принцът на Монако Албер Втори и швейцарският милиардер Арпад Бюсон.

Пълната класация ще бъде публикувана в следващия брой на Vanity Fair.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay