Най-късметлийските зодии

А вие сред тях ли сте?

Най-късметлийските зодии

Забелязвали ли сте, че на някои хора им върви повече в това, с което се захващат, а други хвърлят цялата си енергия, но всичко става по трудния начин. Вярвате,или не, но в това пръст има и зодиакалният знак, под който сме родени. Вижте дали и вие попадате в графата на щастливците.

Лъв

Те винаги имат много късмет, дори и да не са най-подготвените. Помага им тяхната амбиция, издръжливост на трудности и сила. Като прибавим и късмета, с който Бог ги е дарил щедро, те успяват да достигнат с лекота целите си.  Или поне така изглежда отстрани.

Близнаци

Те успяват, тъй като знаят какви средства по какъв начин да използват и се ориентират много бързо в дадена ситуация. Те са любопитни по природа и това естествено ги кара да се интересуват от всички новости и потенциални възможности за просперитет. Те впрягат своята любезност, комуникативност и чаровност и се получават главозамавайщи резултати, а дори и не го съзнават.

Стрелец

По природа те са големи оптимисти и вярват в това, че са родени под щастлива звезда и Съдбата им е подготвила нещо наистина прекрасно. И в повечето случаи не се лъжат. Те не вярват, че  е възможно да се провалят, ако работят усилено и честно. И всъщност точно така се получава. Понякога наистина имат дяволски късмет и отстрани погледнато това е като подарък от Небето, но в действителност със своята съсредоточеност, точност, коректност и дарявайки сърцето си на нещото, с което се занимават, са си го презаслужили.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 7
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay