Най-полезният речник на женския език

Жените казват едно, но имат предвид съвсем друго...

Най-полезният речник на женския език

Жена в Космоса:
- Хюстън, имаме проблем!
- Какъв проблем?
- Нищо, забрави...
- Какъв е проблемът?
- Нищо!
- Кажи ми!
- Ти си знаеш…

Този виц нямаше да съществува, ако двата пола се разбираха идеално. Проблемите в комуникацията всъщност са най-честата причина за конфликти в една връзка, включващи сърдене, цупене, скандали, сцени… дори раздяла.

Далече сме от идеята да си признаем, че жените сме доста трудни за разбиране същества. Подобно обобщение би минимизирало вината на мъжете, а това е нещо немислимо! Ето защо нека го кажем така: двата пола НАИСТИНА говорят на различни езици.

В името на безоблачното съжителство и приказната любов днес ще се опитаме да разясним на господата какво точно имат предвид дамите, когато изричат някоя от следните реплики:

"Нищо, забрави!” означава всъщност "По-добре помисли и сам разбери къде си сгрешил. При това възможно най-скоро!”

"Ти си знаеш…” маркира заплаха, че ще се разрази буря. По смисъл се доближава изключително много до "Защо е нужно да правиш такива глупости?! Не ме ли обичаш вече…”

"Добре съм.” обикновено има за цел да опише изключително нестабилно емоционално състояние на прага на нервна криза. Същото важи и за "Нищо ми няма!”.

"Няма значение.” - "Трябва да проведем много дълъг, сериозен и емоционален разговор ВЕДНАГА!”. Тази реплика обикновено се използва в момента от спора, в който жената е на път да се разплаче.

"Спиш ли?” изразява желанието за поредица от събития, сред които гушкане, целувки, евентуално секс. На този въпрос е опасно да се отговаря с "Не, кажи?”, защото в този случай неминуемо ще последва "Нищо, забрави!”, за чието значение вече стана дума.

"Остави ме на мира!” е реплика, чийто истински смисъл може да бъде разбран само от някой с много опит в комуникацията с жени. Всъщност тя буквално означава "Не ме оставяй на мира!”. Обикновено се използва по време на ожесточени спорове и отново най-често бива последвана от цял литър сълзи.

За още забавни статии станете част от Jenite.bg във Facebook (в случая имаме точно това предвид!)

26 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay