Най-сладкият зимен маникюр

Печели класациите за най-сладък маникюр тази зима

Най-сладкият зимен маникюр

Когато времето навън е студено, няма по-подходящ лак на ноктите ви от този сладък и лесен зимен маникюр. Освен че е супер сладък, този маникюр се прави изключително лесно.

Има няколко лесни стъпки, които трябва да следвате. 

Първо оформете ноктите си, почистете ги и нанесете основа. След това нанесете основния цвят. В този случай, това е светло синьо, но може да изберете и друг цвят. Дори не е нужно да изсъхне напълно, преди да продължите нататък. 

Вземете черен лак, който обаче е плътен (не трябва да стои прозрачно на ноктите) и нарисувайте тялото на пингвина. Тялото на пингвина е черно петно в U-образна форма. Внимавайте да не го разположите върху целия нокът, защото все пак и основния цвят трябва да се вижда. 

След това трябва да направите белите детайли-коремчето и очите на пингвина. С помощта на клечки за уши, направете коремчето на пингвина, като правите същата U-образна форма, но по-малка. Направете и две бели точки за очи. След това направете две по-малки черни точки, за да завършите вида на очите. 

Отново с помощта на клечка и оранжев лак, направете две кръгчета за крачета и малко триъгълничета за клюн. 

Най-сладкият зимен маникюр

Най-сладкият зимен маникюр

Накрая, ако искате маникюрът да е още по-зимен, направете снежинки върху целия нокът, с помощта на клечка за зъби. Най-хубавата част е, че не е нужно да изчаквате всеки слой да изсъхне. Когато приключите, запечатайте с топ лак. Преди да нанесете топ лака, изчакайте лака да изсъхне, за да не се размаже. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay