5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Дългоочакваната пролет вече е тук, а не след дълго ще дойде и горещото лято. След дългата зима, всички сме жадни за слънчеви лъчи, разходки в парка, среща с приятели на открито, а скоро ще се радваме и на дълги слънчеви дни край басейна или морето. Има само едно нещо, което може да направи тези слънчеви дни по-хубави и това е свежа напитка, с която да се разхладим. Ще ви дадем 5 идеи за свежи напитки, които не съдържат алкохол и можете да ги консумирате спокойно на работното място, преди да шофирате, когато си почивате или ако сте активен спортист. Ето нашите 5 свежи идеи за разхлаждаща напитка в топлите дни:

1. Безалкохолен коктейл

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Безалкохолният коктейл е много подходяща напитка за забавните женски партита. Ако обичате да посещавате барове с приятелки и се чудите с каква вкусна и свежа напитка да се разхладите, това е най-добрият избор.

2. Фреш

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Всички знаем колко са полезни плодовете и зеленчуците, а пролетта е техния сезон. Всички започваме да наблягаме на плодове и зеленчуци след дългата зима, в която сме наблягали на по-калорични и нездравословни храни. Фрешът е страхотен избор за свежа напитка, тъй като е много вкусен и много полезен. Можете да комбинирате най-различни плодове и зеленчуци и да експериментирате. 

3. Ариана Радлер 

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Ариана Радлер 0.0% е безалкохолна напитка, която изкушава с по-малко калории и захари. Напитката е освежаваща комбинация от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок - малина или лимон. Почитателите на Радлер вече имат повече поводи да се наслаждават на любимата си напитка - в работно време, с обяда, преди или след спорт, преди шофиране или по време на разходка в парка. Натуралните съставки създават приятни и наситени вкусове, и превръщат Ариана Радлер 0.0% в добра алтернатива и за идващите летни дни и вечери. 

Освежаващият вкус, удобната и атрактивна опаковка са предпоставка Ариана Радлер 0.0% лесно да се превърне в неизменна част от стила на живот на динамичните хора, които търсят комфорт при консумация в забързаното си ежедневие.

4. Студен чай

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Студеният чай е една от предпочитаните напитки през лятото. Той е чудесна алтернатива на горещия чай или кафето. Тъй като в купените чайове има консерванти и подсладители, можете да си приготвяте студен чай вкъщи изключително лесно. Сложете няколко пакетчета зелен или черен чай в тенджера, залейте ги с гореща вода и ги оставете за няколко минути. Добавете мед, който ще служи за подсладител и разбъркайте. След това добавете пюре от плод по избор (праскова, манго, лимон, ананас) и охладете в хладилника. 

5. Вода с лимон

5 идеи за супер освежаващи напитки с 0.0% алкохол

Всички познаваме поне един човек, който не обича да пие нищо различно от вода. В това няма нищо лошо, все пак водата е жизнена необходимост. Ако бъде добре изстудена и поднесена с резен лимон, тя също се превръща в изключително свежа напитка, подходяща за горещите летни дни. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay