Наръчник за най-доброто фелацио

Да му доставим върховно удоволствие

Наръчник за най-доброто фелацио

Мъжете обожават, когато слезем надолу, хвърлим всички задръжки и започнем да въртим палаво език. Но като всяко нещо, и тук си има тънкости. Ако искате да станете най-добрите в ораната любов и партньорът Ви да е възхитен от уменията и дарбите ви, то следващите напътствия ще са Ви от полза.

Да започваме!

А началото е свързано с наплюнчване. За да не Ви е суха устата, трябва да използвате слюнка.

Мъжете си падат по демонстрациите

Добре е да демонстрирате, че обичате това, което правите. Мъжът обича да вижда как жената трепери цялата от емоция и с всяка частица от нея изпитва наслада. Това го кара да се възбуди и да закопнее за следващата стъпка от сексуалните преживявания.

Открийте най-чувствителните му зони и действайте

Стимулирайте ги по всевъзможни начини- както с уста, така и чрез ръце. Така играта ще загрубее. Ще ви подскажем, че сред най-нежните зони са тестисите и главичката.

Използвайте ръцете, но само, ако чувствате, че е нужно

Доста мъже предпочитат да видят как жената ще се справи сама без намесата на нищо друго, освен устата й. Това е като висше предизвикателство. Други пък, обичат към играта на устните да включите и ръчичките.

Дишането е секси.. и не само

Започнете като контролирате дишането през носа. След като се почувствате комфортно, можете да увеличите темпото. Ако въздухът Ви свърши в най-неподходящия момент ( знаете за кой съкровен момент говорим), отворете уста и плъзнете език по пениса на партньора ви. Той ще си помисли, че това и секси игра, а вие няма да се изложите пред него.

Важно е  да сменяте ритъма

В началото бъдете много нежни, плъзгайте бавно езика си, след това постепенно увеличавайте скоростта, докато станете бесни и груби дори. Това ще го изкара извън контрол.

Разнообразието е изключително важно

Добре е да сменяте въртеливите движения на езика, за да не му доскучае на партньора Ви. Движението напред-назад с устата не е достатъчно. Може да опитате като захванете главичката, след това се плъзнете надолу, изненадващо го пуснете и след това го лапнете. Това действа по един неописуем начин.

Облизвайте мъжкото достойнство на мъжа Ви

 

Бъдете страстни, отдадени и мислете колко много това харесва на партньора Ви. Това ще Ви помогне да сте най-добрите!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay