Не на ботокса, да на БИОефекта

Те казаха "НЕ" на ботокса

Не на ботокса, да на БИОефекта

Колкото повече звезди си признават, че прибягват до ботокс, е неминуемо почти всички жени да опитат козметична процедура подобна на тази... или има и опция, която не включва намесата на операция?

 

След като години наред отричаше да е използвала "пълнители" за бръчки, Никол Кидман наскоро призна, че е прибегнала до ботокс, но се оказва, че не е за нея.

 

"Опитах много различни неща, но освен тренировки и добра диета, повечето неща не помагат. Дори опитах с ботокс, но не ми хареса как изглежда лицето ми след това. Вече не го използвам и отново мога да мърдам челото си и да изразявам емоция," сподели Кидман.

 

Дженифър Анистън е друга звезда, която е опитала ботокс, но не е фен

 

"Опитах с ботокс веднъж и никак не беше добре за мен. Чувствах се сякаш имам огромна тежест на главата си," призна Дженифър.

 

За жени, които се страхуват или не харесват употребата на ботокс, може да се окаже, че има ново решение на хоризонта.

 

Тепърва навлиза, но се намеква да е много ефективно – Биоефект (BIOeffect) – първият серум в света с растително добит ЕРФ (Епидермален растежен фактор) и разработен на базата на най-новите постижения в молекулярната биология.

 

Клинични изследвания индикират, че ако прилагате само от 2-4 капки на лицето всеки ден, ефективно подобрява най-често срещаните проблеми на кожата, включително тези причинени от стареене.

11 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay