Неподозираните приложения на лубриканта, които ще ви изумят!

За какво друго, освен в любовната игра, може да се използва лубрикантът?

Неподозираните приложения на лубриканта, които ще ви изумят!

Всички ние сме наясно със степента на важност на лубрикантите, що се отнася до сексуалния живот на една двойка. Те са незаменима част от всеки пълноценен интимен акт и притежанието им е просто наложително.

Днес обаче ще си говорим за различните приложения на това даряващо удоволствие средство.

Неотдавна водещ производител в областта призна, че клиентите все по-често използват лубрикант не само в секса, но и в други сфери от живота - например в спортните състезания. Някои атлети от женски пол прибягват до него, за да намалят триенето между кожата и спортния сутиен.

Освен това има мнение, че лубрикантът е ефективно средство срещу къдрене на перфектно изправената прическа и действа на принципа на лака за коса. Всичко това кара хората по света да се замислят какво е неговото алтернативно приложение.

1. Балсам за устни
Привържениците на тази нестандартна идея би трябвало да обяснят по-добре как точно един човек би нанесъл лубрикант върху… устните си! Честно казано, на нас ни се струва наистина нелепо.

Неподозираните приложения на лубриканта, които ще ви изумят!

2. За смазване на скърцащи врати
Този метод вече е далеч по-вероятно да се окаже успешен. Скърцащите врати обикновено се поправят, като пантите им се смазват със специални спрейове. Алтернативен начин е да ги намажете с олио, обикновено масло (от това което се намира в багажника на колата ви) или пък лубрикант. Действа също толкова ефективно.

3. За премахване на пръстени
Когато пръстенът се заклещи и не иска да "напусне” мястото си, колкото и да се опитвате да го махнете от пръста си, на помощ най-вероятно ви идва сапунът или други не толкова ефективни методи.

Следващият път, когато се случи подобно нещо, капнете 2-3 капки лубрикант върху пръстена. Проблемът ще бъде разрешен за нула време.

Неподозираните приложения на лубриканта, които ще ви изумят!

4. Срещу неудобни обувки
Всяка жена знае, че неудобните обувки са кошмар за краката. За да не си докарвате болки, мехури и рани, е най-добре да използвате лубрикант, с който да намажете краката си. Обувките ви може от време на време да се изплъзват от краката ви, но поне в края на вечерта няма да "умирате от болка”.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay