Новата година в Театър „Българска армия“ започва със смях и настроение

Вижте кои са постановките, които можете да гледате

Новата година в Театър „Българска армия“ започва със смях и настроение

Смехът е здраве, а в крайна сметка това е едно от най-важните неща, които си пожелахме през новата 2017 година. За да я започнем с ведро настроение и оптимизъм, от сцената на Театър  "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" ви се усмихваме с цели 6 комедийни представления през първите дни на януари. Подарете на себе си или свой близък щастлив край за по-красиво начало на годината.


На 9 януари /понеделник/ ще разберете "КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН". Комедията на Оскар Уайлд е истинско приключение. Сюжетът се завърта около сърдечните вълнения на две млади двоайки. В преследване на любовта си те устремно прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия, в които замесените са Тигран ТоросянВладислав Виолинов, Анастасия Ингилизова, –Антоанета Добрева – Нети, Веселин РанковГеорги КъркелановМимоза БазоваАлександър Дойнов, Пламена Гетова.


10 януари /вторник/ - "ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА" ще ви разсмива и забавлява с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека-кучето. Ситуациите и ироничните реплики са между Георги Кадурин, Стефка ЯнороваВасил МихайловМилен Миланов, Иван Налбантов - ГостБорислав Стоилов, Мирослав КосевВеселин АнчевТигран ТоросянГеорги КъркелановГергана ДандановаАнастасия ИнгилизоваМирослав Пашов.


11 януари /сряда/ ще вдигнем "МНОГО ШУМ ЗА НИЩО" - гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на неспирен зрителски интерес на сцената на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ". Невъзможността любовта да се случи, да се постигне и да се разкаже ще пресъздадат  Милен МилановИван РадоевГергана ДандановаГеорги КъркелановЕвелин Костова, Анастасия Ингилизова, Мимоза Базова, Калин Иванов, Ненчо ИлчевАлександър ДойновГеорги НоваковМирослав Косев, Мирослав ПашовСтойко ПеевЙордан РъсинДеян Георгиев.

Новата година в Театър „Българска армия“ започва със смях и настроение

 


12 януари /четвъртък/ Калин Врачански и Георги Къркеланов са главните герои в "СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА" - комедия, разкриваща съдбата на артиста в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие разказана като увлекателна приказка, която ще ви донесе много усмивки. Спектакълът ви повежда в историята на двама пътуващи артисти, които стават свидетели на нелепи драми.

Новата година в Театър „Българска армия“ започва със смях и настроение


13 януари /петък/ тандемът Герасим Георгиев – ГЕРО и Вальо Танев ще ви разсмеят с историята на добрия войник "ШВЕЙК", който обича да пийва бира и да разказва своите невероятни истории от Световната война. "Знаете ли откъде започва упадъкът на една държава? Когато, поради изобилие от идиоти, спират да ценят истинските.” – една от истините, с които Швейк ще ви замисли след това разсмее и дори разплаче от смях.

Новата година в Театър „Българска армия“ започва със смях и настроение

 


14 януари /събота/ е финалът на смешната седмица със "ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР". Най-желаният мъж в живота на много жени - Дон Жуан в ролята на самия Васил Михайлов, си спомня за своите велики любовни похождения и тайни, за които никой не предполага. Разберете кой е в действителност Дон Жуан.


Очакваме ви в Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" през седмицата на смеха, но и след това с представленията и актьорите от трупата на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ"!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay