Новата тенденция в маникюра: Лате нокти

Някои хора се наслаждават на топлия, пенлив вкус на кафе лате, докато други го харесват просто заради настроението, което носи. Така или иначе, не можете да отречете жаждата за ароматно кафе, когато започнете да усещате най-лекия хлад навън. Сега безпроблемно можете да пренесете есенното настроение и върху ноктите си с новия тренд "лате маникюр"

Неутралните маникюри са във възход през послдните няколко години. Обвинявайте за това естетиката c и "clean girl", но афинитетът към едва забелязващите се лакове не показва признаци на колебание в скоро време. Лате ноктите са най-новата итерпретация на този стил със свеж привкус за есента и зимата.

Ето какво казва за новата тенденция американската маникюристка Надин Абрамчик пред POPSUGAR.

Какво представлява тенденцията?

Представете си вкусната млечна напитка във вашата чаша за кафе – това е нюансът, който търсите. 

"Лате ноктите са продължение на манията по кафето, завладяла света за красотата", казва Абрамчик пред POPSUGAR. Препеченият кафяв оттенък е малко по-светъл от черния цвят на еспресо, но по-пигментиран от млечния оттенък, който беше навсякъде това лято.

"Тенденцията може да бъде подбрана според предпочитанията на потребителя", казва тя. "Обичам орехов препечен вид, който прилича на студено бадемово лате." За целта опитайте лак за нокти с кремообразно глазирано покритие. Но в крайна сметка, точно като вашето любимо кафе, можете да пресъздадете този маникюр точно както ви харесва.

Цветът може да се запази, но за всеки, който иска да го усъвършенства малко, той осигурява страхотна неутрална основа за различни видове рисунки и дизайни, ако решите да добавите малко драма. Абрамчик препоръчва ombré latte визия на ноктите или френски маникюр, използвайки оттенъка latte като връх или основа.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay