Новият живот на Бритни Спиърс

Певицата открадна почивка от световното си турне, за да заведе децата си на ваканция

Новият живот на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс изглежда се намира в една от най-добрите фази от живота си. След дългогодишните проблеми с наркотиците, алкохола и депресията, някогашната поп сензация убедително си извоюва победа над всички пороци, които я следваха неотлъчно в продължение на дълго време.

За 33-годишната певица семейството е най-важното нещо и тя не пропуска възможност да отбележи този факт. Само преди няколко часа тя публикува снимки в социалната мрежа Instagram, на които е заедно с двамата си сина - Шон Престън и Джейдън Джеймс. Фотографиите са направени по време на почивка на Хаваите.

Новият живот на Бритни Спиърс

Въпреки че наскоро се раздели с приятеля си - продуцентът Чарли Ебърсол, с когото се срещаше в продължение на осем месеца, Бритни не показва никакви следи от нанесената болка.

Преди да сподели семейната снимка, Бритни направи феновете си съпричастни със самото пътуване до Хаваите, като качи фотография заедно с един от синовете си от борда на самолета.

Новият живот на Бритни Спиърс

Турнето на Спиърс Piece of Me тече с пълна сила, но блондинката все пак намира свободно време, което да прекара с децата си.

Неотдавна тя разказа подробно за начина на живот, който води в момента. Пред Women’s Health тя сподели, че предпочита кратките, но интензивни тренировки. "Започвам с 20-минутно кардио и след това продължавам с упражнения със свободни тежести, лицеви опори, коремни преси и завършвам с разтягане."

Звездата внимава и с какво се храни. "Залагам много на суровата храна - най-вече суши. Ядките и плодовете са "бързите храни” за нея, а единствената ѝ слабост е сладкият чай.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay