Няколко съвета, които всяка жена ще обикне

Много гениални съвети

Няколко съвета, които всяка жена ще обикне

Женската изобретателност няма граници. Всяка жена може да изглежда перфектно на 100% без да губи излишно време и пари. Разбира се, за тази цел трябва да знае някои хитри трикове. Ето няколко такива:

1. Загрейте старо червило, за да изглежда като ново

Вземете червилото, сложете свещ под него и го загрейте. Червилото ще се разтопи и ще се разлее по цялата кутийка. Когато червилото отново се стегне, то ще изглежда като ново.

2. Преди да използвате уреда за извиване на мигли, загрейте го със сешоара

Преди да използвате уреда за извиване на мигли, можете да го потопите в гореща вода или да го загреете със сешоара. Така миглите ви ще стоят по дълго време в тази позиция.

3. Вазелинът премахва черните точки

Всички популярни продукти за красота могат да увредят кожата ви. Но има един сигурен и по-важното- бърз начин за премахване на черни точки. Измийте лицето си и нанесете вазелин върху чистата си кожа. Покрийте лицето си с парче прозрачно фолио и след това сложете кърпа. Отстранете фолиото след 5 минути и почистете лицето със салфетка.

4. Направете си екологична спирала, която няма да навреди на очите ви

Натрошете няколко таблетки активен въглен. Добавете малко алое вера гел и го разбъркайте с черния прах. Такава спирала ще ви осигури красив грим и няма да ви навреди.

5. Използвайте лепяща лента, за да предотвратите разпиляването на отрязаните нокти

Ако ви е омръзнало да намирате нокти навсякъде в къщата, прикрепете парче тиксо към нокторезачката. Това ще реши проблема ви.

6. Накарайте четките ви за грим за издържат по-дълго

Четките ще запазят формата и целостта си, ако често се измиват и се сушат вертикално. Вземете твърда папка, прикрепете гумен ластик и ги наредете.

7. Балсамът за устни е чудесно средство за омекотяване на кожичките

Използвайте балсам за устни за омекотяване на кожичките. Той ще направи кожата ви по-гладка и ще овлажни кожичките.

8. Не използвайте кърпа, ако искате мека кожа

Този съвет е популярен в Корея. След като измиете лицето си, не го подсушавайте с кърпа. Вместо това нанесете хидратиращ крем. По този начин кожата ви поема по-добре крема и става много мека.

9. Затоплете тубичката на любимия си козметичен продукт, за да използвате и последната капка

Ако фон дьо тенът ви свършва, но не сте си купили нов, затоплете тубичката със сешоара. Така остатъците ще се разтопят и ще изтекат.

10. Тествайте червилата на възглавничките на пръстите си

Всички тестваме червилата на горната част на дланта си, но правилният метод за избор на червило е да се нанесе на възглавничката на пръста, тъй като там кожата ни е същия цвят като усните.

11. За да нанесете крема по-добре, използвайте шишенце от рол-он

Ако имате празна опаковка от рол-он не бързайте да я изхвърляте. Измийте я и я подсушете и я напълнете с крем, гел или олио. Тези шишенце правят и масаж, освен че нанасят продукта.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay