Остави старото си червило и вземи чисто ново Mark Epic Lip

Остави старото си червило и вземи чисто ново Mark Epic Lip

Остави старото си червило и вземи чисто ново Mark Epic Lip

Всичко, което трябва да направиш, е да посетиш един от щандовете на Avon тази неделя, 28 януари и да донесеш старото си червило. На негово място ще получиш ново – Mark Epic Lip. Сигурни сме, че бързо ще стане любимеца ти! Можеш да избереш дали да дойдеш в The Mall между 15 и 16 ч. или Serdika Center между 17 и 18 часа! И на двете места ще те очакваме с нетърпение!

Защо си заслужава да дойдеш? Защото новото Mark Epic Lip ще те плени с цели 17 изящни нюанса, от които да избереш най-подходящия за себе си. Нежната му формула едновременно дарява устните ти с гладкост, мекота и хидратация, но и издържа точно толкова наситено, колкото и в началото, с часове.

Остави старото си червило и вземи чисто ново Mark Epic Lip

Красивите тонове са внимателно подбрани и разработени, за да можеш лесно да откриеш перфектният нюанс за всяко едно свое настроение. Без значение дали търсиш нещо смело за вечерта или елегантен цвят за ежедневието – Epic Lip ще ти предложи и двете!

През зимата гримът е изложен на повече вятър и дъжд, а кожата ни е по-суха. Тогава имаме нужда от продукти, осигуряващи ни комфорт навсякъде. Без значение дали става въпрос за натоварен работен ден, важна презентация, обяд с приятелки, среща или шумно парти, Epic Lip има перфектния нюанс за всяко едно дамско настроение. Сега жените имат своя верен Partner in Crime за всички ситуации.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay