15 неща, които побъркват всеки офис служител

Имате ли идея кои са те?

15 неща, които побъркват всеки офис служител

Работата в офис може да бъде доста еднообразна. По цял ден си затворен между четири стени с очи, вперени през цялото време в монитора на компютъра. Едни и същи хора се размотават наоколо, а забавните и различни случки са си истински лукс.

Има някои събития, които се повтарят по-често от други по време на работния ден, и макар да са познати, си остават истинско мъчение. Днес ще ви представим кои са обстоятелствата на работата в офис, които могат да побъркат всеки човек.

1. Съобразяването с желанията на толкова много и различни характери. Колегата на бюрото до вас иска да пусне климатика, защото му е студено. На друг пък винаги му е горещо. А вие сте си окей с настоящата температура в стаята…

2. Побъркващия стриктен график, според който трябва да пристигате в офиса например в 9 сутринта и да си тръгвате точно в 18 часа… Защото иначе пропускът, с който влизате и излизате от сградата, ще ви издаде.

3. А когато все пак се наложи да си тръгнете по-рано, трябва да се криете от камерите, да опитате да не се чекирате на излизане и да избягвате всякакъв визуален контакт с когото и да било.

4. Разположените срещу вратата бюра, които са на разположение на погледа на всеки един колега. А мониторът е обърнат директно срещу входа така, че всеки може да види с какво се занимавате във всяка една минута от деня!

5. Скучните и прекалено сериозни колеги, които не позволяват да се говори на висок глас за повече от пет минути, понеже "пречи на концентрацията” им.

15 неща, които побъркват всеки офис служител

6. Когато искате да чуете любимата си песен на максимално увеличен звук, но слушалките ви са толкова силни, че всички наоколо се оплакват от шума.

7. Утрините след пиянска нощ не стават никак по-добри, когато очите ви се затварят, а трябва постоянно да се взирате в екрана на компютъра.

8. Пълната кухня в обедната почивка. И по-точно - пълната с колеги, които не харесвате особено, кухня.

9. Колегите, които постоянно правят забележки. Как може да обядвате на бюрото си? И да трупате толкова много вещи върху него…

10. Разиграването на ситуация на евакуация и трениране в случай на пожар или земетресение. Наистина ли трябва да тичате по стълбите, все едно ви остават две минути живот?

11. Когато колега доведе новореното си в офиса и не може да го накара да спре да плаче, трябва да го нахрани, да го приспи. Защо просто не си стои у дома, нали затова е майчинството?

12. Работните съботи, в които времето сякаш спира да върви…

13. Клюките, които се носят за всички колеги, защото служителите все пак са заедно по цял ден и нямат голям избор кого да обсъждат.

14. "Партитата” за рожден ден, когато всеки трябва да се преструва, че харесва другия, за да не развали празника.

15. Почти постоянното седене на стол, който, колкото и да е удобен, причинява ужасен дискомфорт.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay