Вечната класика

Парфюмът Little Black Dress

Вечната класика

Визитка: Цветина Цекова обожава модата, здравословния начин на живот, природата и красотата. В свободното си време практикува йога или се отдава на фотографията. Блогът ѝ - http://cvetybaby.com/, е богата палитра, включваща по нещо за всички – от любителите на пътешествията до пристрастените към модата. Ароматът, който най-добре я описва е Little Black Dress, а кой е твоят? Открий своя аромат, като участваш в нашата игра.

Вечната класика

Когато говорим за класика, веднага в съзнанието ни излизат няколко емблематични неща. Едно, от които е малката черна рокля. Малката черна рокля се превърна в символ на класика, стил и женственост. От дълго време тя е неизменна част от дамския гардероб. Елегантен и изискан избор за всеки повод. Вдъхновение за много, тя се среща във водещи модни и козметични брандове.

Вечната класика

Носейки името на тази вечна класика, лесно разпознаваем е и парфюмът Little Black Dress на Avon. Аромат, с избора на който, няма как да сбъркате. Почетен с наградата "Дамски аромат на годината” през 2002 г. от Парфюмерийната фондация, той се превръща в безспорен бестселър и до ден днешен. Това е парфюм, който носи със себе си стила и класата, напомняща ни за Одри Хепбърн пред витрините на Тифани. Създаден за модерната жена, която намира вдъхновение в класиката. Виждайки себе си в това определение, избрах парфюм, с който може да подчертаем своята индивидуалност и да оставим след себе си следа, превръщайки дори обикновения ден в един специален повод.

Парфюмът е създаден от Givaudan, световноизвестна водеща парфюмерийна къща. Неговото родно място е Грас, Франция. Освен стила и класата на малката черна рокля, той носи със себе си френското качество и лукс. Обратно на изчистения дизайн на бутилката в черно и златно, отворите ли капачката му, ще усетите експлозия от флорално-ориенталски нотки. Вдишвайки, сетивата ви ще бъдат погалени от нежните аромати на циклама, иланг-иланг, орлови нокти, след което ще усетите сладостта на синя слива и силен запомнящ се завършек на дървесина. Комбинация от аромати, която въплъщава в себе си изискания и класически вкус на самоуверената дама, която знае какво иска от живота.

Вечната класика

Чувствено усещане на женственост, класика и стил са неговият неподправен почерк. За мен Little Black Dress на Avon винаги ще бъде един от най-запомнящите се аромати на бранда и вечна класика. Носещ вдъхновението и силата на модерната жена, облечена в малка черна рокля.

Открий своя аромат, като участваш в нашата игра!

Автор: Цветина Цекова

 

 

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay