Облечена в нежност с Rare Pearls

Rare Pearls е един от най-елегантните аромати на Avon

Облечена в нежност с Rare Pearls

Визитка: Милена Витанова е известен beauty блогър, който успява да представи блестящия свят на модата по свой уникален начин, а всичко за новите модни тенденции, както и за козметика, лайфстайл и малките неща, които ни правят щастливи, можете да откриете в нейния блог - http://milenche22.blogspot.bg/. Поради невероятния стил и елегантност, които тя вплита във всяко нещо, с което се занимава, парфюмът, който ѝ пасва най-добре е Rare Pearls. Дали той описва най-добре и теб? Разбери тук.

Облечена в нежност с Rare Pearls

Силата на ароматите е невероятна - букет от страсти, мечтания и вдъхновения! Ароматите притежават силата да полепват по спомените и сънищата ни. Точно както полепват в съзнанието ми и ми въздействат  песните.

Парфюмите чрез техните аромати описват различни черти от характера и същността на човек, затова някои ни харесват, в други се влюбваме, а има такива, които не харесваме. Всичко е свързано с емоциите и улавянето им или пресъздаването им в ароматни "капки" с характер.

Облечена в нежност с Rare Pearls

Rare Pearls  е един от най-елегантните аромати на Avon. Може би, защото го асоциираме с елегантността и лукса на перлите. Той се отличава с нежност, непринуденост  и блясък, точно като този на перлите. 

Rare Pearls не е типичният пролетен аромат. Но затова  е аромат, който предизвиква вълнение и трепет, точно каквито предизвиква у всеки пролетното пробуждане. 

Облечена в нежност с Rare Pearls

Ароматът пленява с цветни нотки на палисандрово дърво и магнолия. В сърцето е скрита свежа синя слива. Базата включва  пачули и сандалово дърво.  

Според мен парфюмът е по-скоро за дамите над 30 години, които се вълнуват от истинската любов, а не толкова от фриволността на женствеността. Тук може и да визирам себе си...

Според специалисти в парфюмерията, ароматът на един парфюм е с трайност до 72 часа. Този парфюм го усещам върху себе си доста дълго време. Повече върху косата и дрехите, отколкото върху кожата! Но колко дълго ще остане по кожата парфюмът, зависи само от нас и от няколко фактора- настроение, хидратация и потене! Парфюмите прилягат по-добре на кожата, когато е влажна, след душ или много добре хидратирана, защото така се изпарява алкохолът, които е смесен с много аромати. 

Облечена в нежност с Rare Pearls

Перленият аромат на Rare Pearls е един нежен, непринуден и много женствен аромат с изящна и романтична флорална композиция, който много харесвам и който винаги нося в малката си чантичка...

Кой е ароматът, който най-добре описва твоя характер - разбери тук. 

Автор: Милена Витанова

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay