Ето как да се приготвите за един незабравим семеен къмпинг

За да не Ви липсва нищо

Ето как да се приготвите за един незабравим семеен къмпинг

Да отидеш на къмпинг със семейството си е страхотно. По този начин съпреживявате едни и същи емоции, опознавате се дори, прекарвате заедно времето си по най-добрия начин. За да е настина всичко перфектно и да няма за какво да се притеснявате, е хубаво да предвидите някои неша. Ето кои са те.

Палатката -  Съобразете се с това колко души сте. Можете да си я изберете онлайн. Трябва да имате предвид, че в планината може да пече, но може и да вали и да е много студено. Ето защо е нужно палатката Ви да е достатъчно добра и да издържа на климатичните промени.

Вземете си ветропоказател - Той ще ви ориентира за посоката, а и за това коя палатка е Вашата, ако се случи да има и други хора с такава като Вашата.

Носете достатъчно спални чували и одеяла, за да не Ви стане студено през нощта. Трябва да сте подготвени за всякакви условия, така че се запасете стабилно.

Добре е да си вмзете и запалка или кибрит и малко дръвца - Така ще можете да си накладете вечерен огън, а какво по-приятно от това цялото семейство да се събере за вечеря, но седнало на земята край огъня на чист въздух.

Вземете си достатъчно храна- Предупреждавам ви, че в планината човек огладнява повече, тъй като въздухът е много свеж!  А и ако през деня правите по-дълги преходи, нормално е да огладнявате по-бързо. Затова напълнете раниците с разнообразна и вкусна храна!

Имайте раница с допълнителни неща - Хубаво е винаги да имате допълнителни дрехи, бельо, различни консумативи, слънцезащитни кремове и всякакви неща, които мислите, че биха потрябвали, за да не се нарушава комфортът Ви.

Носете си аптечка-  Не се знае кога може да ви заболи главата, или пък да Ви ухапе някое насекомо, към което имате алергия. Бъдете подготвени!

Носете си фенер!- Поне един голям фенр трябва да сте си взели, а ако имате възможност и повече. 

И да не забравяме доброто настроение, усмивките и .. камерата, която да улови моментите на радост.

Желаем ви приятно изкарване!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay