Потресаващата история на “кукленската майка”

След като разбира, че повече не може да има деца, тя се отдава на едно от меко казано най-странните хобита в света

Потресаващата история на “кукленската майка”

Беки Тъли от малка си мечтае за семейство и деца. И по-конкретно за поне една малка дъщеричка, която да глези като истинска принцеса със всичките полагащи ѝ се роклички, прически и розови играчки. Животът обаче ѝ отрежда малко по-друга съдба.

Да, тя наистина намира мъжа на мечтите си, малко по-късно той ѝ отправя още по-мечтаното предложение, а първата бременност също не закъснява, последвана от втора, както и от трета. Това, което обаче се разминава с "плановете” на Беки, е фактът, че и трите ѝ деца са момчета.

Въпреки това Беки и съпругът ѝ, Андрю, не се отказват от опитите за момиченце. Поне до момента, в който днес 38-годишната британка не разбира, че вследствие на заболяване, наречено ендрометриоза, повече не може да има деца.

Веднага след като научава лошата новина, Беки Тъли изпада в тежко депресивно състояние, а за да бъде "картинката” пълна, е диагностицирана и с чернодробно заболяване, поради което се налага да напусне работа и да прекарва максимално време в хоризонтално положение у дома, което пък автоматично превръща съпруга ѝ в неин болногледач.

Потресаващата история на “кукленската майка”
В иначе мрачната ситуация обаче Беки намира светлина, решавайки, че най-накрая може да се посвети на мечтата си да бъде майка на момиченца. Или поне на пластмасови такива. Не е ясно дали в момент на умопомрачение, следствие от депресията, но тя инвестира 17 хиляди британски паунда, т.е. почти цялото налично семейно състояние, в закупуването на силиконови кукли, които са точни копия на човешки бебета.

Немалка част от сумата е била изхарчена и за дрешки, играчки и други принадлежности за новите бебета на Беки, която споделя пред Daily Mail: "Момчетата (съответно на възраст от 20, 17 и 11 години, бел. ред.) и мъжът ми първо сметнаха начинанието ми за странно, но впоследствие видяха колко щастлива се чувствам и го приеха с отворени обятия.”

Потресаващата история на “кукленската майка”
Първото от новите бебета на семейство Тъли се нарича Софи. След това те се сдобиват последователно с Ема, Джеймс, Макс и Конър, а Беки ежедневно се занимава изцяло с това да сменя пелените им, да им разказва приказки, да ги преоблича и да ги приспива. Нерядко ги извежда и на разходка като споделя, че на "децата” най-много им харесва да посещават близкия търговски център, както и парка.

Потресаващата история на “кукленската майка”

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

3 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



13
Не е посочен 20.05.2014|17:12
Може би има някакви проблеми.
12
Не е посочен 20.05.2014|11:06
Тази е ненормална, смятам че има психически проблем.
11
Не е посочен 19.05.2014|16:32
Направо ми е тъжно за тази жена, чиято фикс идея да има момиче й е докарала на първо място заболяване, което едва ли не я е инвалидизирало и после, за да запълни празнотата се е вманиачила по куклите.
10
Не е посочен 19.05.2014|16:09
Ужас, гледала съм за няколко такива.
9
Не е посочен 19.05.2014|16:04
Психически болна е , но е важно да се чувства щастлива .
8
Не е посочен 19.05.2014|15:59
Това е болестно състояние, което очевидно е породено от желание за женска рожба. Но за мен е направо грехота да полагаш толкова усилия за кукла, вместо да си осиновиш дете или просто да преглътнеш, че съдбата така е решила и че трябва да си благодарен за всичко това, което имаш!
7
Не е посочен 19.05.2014|15:00
Депресията е много лошо нещо, но тя си има три живи и здрави дечица, за които трябва да се грижи. Не винаги се получава така, както го искаме. Според мен има нужда от помощ и трябва да се обърнат към специалист.
6
Не е посочен 19.05.2014|14:53
Тази жена е луда,има свои деца,трябва на тях да обръща внимание,а не на тези силиконови вещи.
5
Не е посочен 19.05.2014|13:01
тотална лудница.
4
Не е посочен 19.05.2014|11:55
Странна работа .
3
Не е посочен 19.05.2014|11:55
Жената не е добре, но явно близките и предпочитат да се примирят с тези нейни странности, отколкото да я вкарат в психиатрично заведение, защото виждат, че по този начин, в своя собствен свят с куклите тя се чувства щастлива, много тъжна история наистина.
2
Не е посочен 19.05.2014|11:41
това да лишаваш семейството си от нормален живот за сметка на изкуствени кукли е извратено и е редно жената да пие лекарства и да бъде освидетелствана като луда. много по-лесно щеше да е ако беше останала нормална и това й желание беше 'наградено" с осиновено момиченце.
1
Не е посочен 19.05.2014|11:29
Според мен това е болно състояние...едва ли не да не си щастлив от децата си.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay