Как да си направим незабравим пикник?

Природа, хубава храна и добри приятели.. какво друго му трявба на човек?

Как да си направим незабравим пикник?

Лято е, навън е топло и търсим прохлада някъде. Освен за море, сезонът е идеален и за пикници с приятели, или само с любимия. Той наистина е нещо много хубаво, защото усещаш свежестта на природата, хапвайки нещо вкусно и споделяйки радостта с приятни за теб хора. Какво по-хубаво от това? Ние ще Ви издадем няколко тайни как да превърнете пикника си в наистина приятно изживяване. Ето какво трябва да знаете.

Дръжте прясна храната. Не взимайте много, защото все пак главната цел на излета Ви не е обилно ядене, а по-скоро почивка сред природата. Наблегнете на сандвичите и на продуктите, които не се развалявт бързо и са по-дълготрайни. Хубаво е да си вземете и чанта, която държи храните студени. Може да съберете парички заедно и да си я ползвате и за другите ваши събирания сред природата.

Задължително напитките Ви трябва да бъдат студени, а също се запасете с много минерална вода. В тези жеги е препоръчително да се пият поне два литра на ден на човек.

Изберете си удобна раница, която да побира всички ваши неща. Не се товарете, обаче, твърде много. Не се знае дали пикникът няма да продължи с разходка, а тежката раница няма да се съчетае добре с това.

Хубаво е да си вземете и отварачка за консерви, тирбушон, голямо одеяло, за да си постелите на земята. Ако сте на плажа, задължително си вземете чадър против слънце. 

Запасете се и с ракети за федербал, или топка, която да си подавате. Ако пък сте по-хазартни, можете да си вземете карти за игра.

Изберете прекрасно местенце и изживейте своя страхотен пикник!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay