Най-добрите места за пътуване за тези, които боготворят храната

С уважение към небцето

Най-добрите места за пътуване за тези, които боготворят храната

Ако обичате да пътувате не само заради гледките, културата и цялата възвисяваща енергия, която Ви дават  те, а и за да похапвате вкусотии, то значи тази статия е точно за Вас. Ние ще Ви кажем кои са местата, на които душата ще си почине, а небцето Ви ще попадне в Рая, защото храната е изключително вкусна!

Бангладеш

Тук можете да ядете една от най-вкусните улични храни, да се насладите на невероятно вкусно кисело мляко и да опитате прекрасен чай. Ястието, което трябва да опитате, е Fushka - пържена паста със зелени люти чушки и лук. Това ястие ще Ви загрее и ще поискате допълнителна порция.

Bhapa Pittas е следващото изкушение, на което трябва да се отдадете. Това е сладка баница с кафява захар, кокос и орехи.

Япония

Тук, съвсем естествено, няма как да не опитате суши. Бъдете сигурни, че вкусът ще е по-различен от този, който сте срещали в България!

Италия

Навсякъде по света Италия е известна с виното, сирената и тестените си изделия. Горещо препоръчваме ризото с морски дарове, кроасани и всякакви тестени изкушения, паста, пица... спираме, че ни се отвори апетит.

Филипини

Едно от най-разпространените ястия тук е Balut. Това всъщност са сварени яйца, които се ядат със соев сос. Това е идеалната закуска за повечето филипинци.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay