Разумни доводи да НЕ носите грим

Минусите май са повече от плюсовете

Разумни доводи да НЕ носите грим

Летните жеги се отразяват доста неприятно на външния ни вид - след няколко часа на слънце вече няма значение дали сме се гримирали, нито каква прическа по-точно сме си направили. Всичко се разтича и променя вида си, така че в крайна сметка  няма общо с онова, което сме оставили пред огледалото сутринта.

Ако въпреки това упорито държите на своя макиаж, ще ви дадем още няколко аргумента, че от него няма полза през лятото.

Единственото спасение, когато ви стане горещо, е да се наплискате с вода. Това обаче е невъзможно, ако лицето ви е покрито с дебел пласт грим. Ако изберете естествена визия през жегите, няма постоянно да се притеснявате, че гримът ви се е разтекъл или че стои неравномерно по кожата ви.

Не, че ви го пожелаваме, но в случай че ви се плаче, ще можете да се отдадете на чувствата си без да приличате на панда 5 минути по-късно. Иначе ще ви стане още по-тъжно, когато се погледнете в огледалото.

Вашият партньор също би се радвал искрено, ако спрете да покривате лицето си с маска от фон дьо тен ежедневно. Когато иска да ви целуне или ощипе закачливо по бузата, няма да се притеснява, че ще си навлече вашия гняв, защото е развалил грима ви. Прегръдките пък ще бъдат много по-непринудени. И без следи от червило по яката на ризата му.

С две думи, не гримът прави jenite красиви, а тяхната същност. Ако сте уверени в себе си, бихте могли да очаровате всеки мъж! Е, и ако станете част от Jenite.bg във Facebook - ние доста често даваме полезни съвети по тази тема...

15 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay