Най-романтична сцена в киното е от „Титаник“

Най-романтична сцена в киното е от „Титаник“

Сцената от "Титаник" с Кейт Уинслет, стояща на предната част на кораба, беше определена за най-романтичния момент в киното на всички времена.

 

Награденият с "Оскар" филм, в който участват Леонардо Ди Каприо и Кейт Уинслет, оглави класацията на италианския ликьор Disaronno за най-популярната любовна сцена, в която техните герои Джак и Роуз отиват на предната част на лайнера и той разперва ръцете й сякаш лети.

 

На второ място остана трогателният момент, в който Андрю Линкълн заявява любовта си към Кийра Найтли с бележки във филма "Наистина любов", а на трето е сцената с Деми Мур и Патрик Суейзи, в която тя вае глина. Суейзи, който почина през септември 2009 година от рак на панкреаса, присъства в класацията с още една сцена от филма "Мръсни танци" на шесто място точно преди Мег Райън и Том Ханкс, когато се събират на върха на Емпайър Стейт Билдинг в "Безсъници в Сиатъл".

 

Класацията е част от кампанията на Disaronno за връщане на огъня във връзката, която цели да помогне на двойките да се съберат отново точно за Свети Валентин.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay