Световни титли за две български момичета на Little Miss World 2016 - една приказка с прекрасен край!

Вижте кои са малките принцеси

Световни титли за две български момичета на Little Miss World 2016  - една приказка с прекрасен край!

Във финала на най-престижния международен фестивал за красота и таланти Little Miss World 2016 две момиченца от малки български градчета представиха България: Ралица Николаева – на 9 години от Козлодуй и Марина Георгиева – на 6 години от Твърдица. Тази чест и отговорност те заслужиха като носителки на титлата Малка Мис България 2016 в своите възрастови категории.

Децата прекараха една незабравима седмица на морския бряг край Солун заедно с представители на над 20 държави, с които вече ги свързва искрено приятелство. Във Вечер на нациите деца и родители представиха родните си страни-българската делегация, облечена в народни носии разказа за България и впечатли с колорита на традиционни български деликатеси и напитки.

Кметът на Солун получи символично послание и подарък от кмета на Твърдица, предадени от малката Марина, а Ралица подари на организаторката на фестивала и на кмета оригинално българско розово масло.

В деня, посветен на екологията Марина представи своя рисунка – по детски мил и непринуден разказ за помощта към животните. Ралица беше нарисувала атомната електроцентрала в родния си град и растенията около нея, а в своята защита наблегна на природно чистата енергия и природа и как тя самата помага на своя дядо в отглеждане на пчели, които допринасят за поддържане на екологичното равновесие.
Финалното гала-шоу започна с дефиле на участниците в национални костюми, продължи с представяне на талантите, шоу в тематични костюми – флората на родната страна и завърши типично по гръцки със сиртаки и деца, облечени като гръцки богове. Марина представи костюм обсипан с български рози, а Ралица накара публиката да затаи дъх при нейното изпълнение на песента "Детска планета".

С блестящото си изпълнение Ралица Николаева спечели статуетка "Best talent 2016" за най-добър талант в категория "Вокал", а на финала спечели титлата Mini Miss World 2016 Princess в категория "Талант"

В най-малката възрастова група Марина Георгиева стана Tiny Miss World 2016 Princess в категория "Модел".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay