50 нюанса по-секси: Джейми Дорнан отново е в главната роля!

Сексапилният актьор, който разпалва въображението на жените

50 нюанса по-секси: Джейми Дорнан отново е в главната роля!

Новият любимец на жените по света Джейми Дорнан е готов с поредната доза провокация, която отправя към нежния пол. Става въпрос за първия поглед към продължението на хитовата поредица "50 нюанса сиво”, който вече е факт.

Само няколко дни след като се появи първата официална снимка от лентата, в YouTube излезе и 30-секунден откъс от новата лента, която се очаква да бъде на екран през 2017 година.

Видеото показва как Джейми Дорнан, в ролята на господин Грей, е застанал пред огледало и облича черен смокинг. В следващия кадър сексапилният актьор слага черна маска, с която прикрива лицето си. "Готови ли сте за нещо по-тъмно?” - надписът проблясва на екрана и оставя феновете в очакване.

Единственото нещо, което липсва в клипа, е Дакота Джонсън, позната повече на аудиторията като госпожица Анастейша Стийл.

През април от Universal обявиха, че втората част на лентата, която носи заглавието "50 нюанса по-тъмно” (50 Shades Darker) ще излезе в кината на 10 февруари 2017 година. Студиото обяви и датата за третата част от пoредицата, която ще можем да гледаме на 9 февруари 2018 година.

50 нюанса по-секси: Джейми Дорнан отново е в главната роля!

Сценарият за новата лента ще бъде написан от съпруга на авторката на романите Е. Л. Джеймс - Найъл Ленард. Търси се и нов режисьор, тъй като Сам Тейлър Джонсън се оттегли от мястото си заради неразбирателство със самата Джеймс. Оказва се, че двете дами са имали доста различни мнения относно пресъздаването на сцените от книгите на големия екран.

"50 нюанса сиво” постигна огромен успех в киносалоните и донесе приходи от над 500 милиона долара. Не е изненада, че бе дадена зелена светлина за снимките на другите две части. Очаква се продълженията също да отбележат рекордни приходи.

Вижте видеото:



Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
14 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay