Аманда Сейфрид се раздели с дългогодишния си приятел

Аманда и колегата ѝ Джъстин Лонг решиха да прекратят взаимоотношенията си

Аманда Сейфрид се раздели с дългогодишния си приятел

След повече от две години съвместен живот Аманда и Джъстин решиха да сложат край на връзката си. Близък до двойката източник споделя, че те не са заедно от две седмици и актьорът е напълно съкрушен.

Връзката им започва през 2013 година, след като Аманда последва Джъстин в Instagram и впоследствие харесва чувството му за хумор. Така двамата започват да си разменят съобщения и романсът им малко по малко се развива. В началото двойката крие връзката си, но след това заживяват заедно в Ню Йорк в апартамент за 2 милиона долара.

Миналата година Джъстин сподели в интервю, че намеренията му към Аманда са сериозни и гледат заедно към бъдещето. Източници твърдят, че двойката изобщо не се е разбирала напоследък заради натоварените си графици. Животът им е станал напълно различен и не е имало начин да се виждат.

Наскоро Аманда сподели в интервю за списание, че снимането на филми е адски изтощаващо и отнема много време, а това според нея може да провали една връзка.

Предишните сериозни връзки на Сейфрид отново бяха с актьори. Тя се срещаше с Дезмънд Харингтън, а преди това имаше 3-годишна връзка с Доминик Купър. Джъстин Лонг пък е бивш приятел на Дрю Баримор.

Аманда Сейфрид се раздели с дългогодишния си приятел

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay