Бейби бум в Холивуд! Блейк Лайвли и Ева Мендес стават мами за втори път!

Адашите Райън Рейнолдс и Райън Гослинг са едни щастливи татковци!

Бейби бум в Холивуд! Блейк Лайвли и Ева Мендес стават мами за втори път!

Едни от най-красивите, забавни и влюбени двойки на Холивуд очакват вторите си дечица по едно и също време! Вчера стана ясно, че щурият Райън Рейнолдс и половинката му, красавицата Блейк Лайвли, очакват второто си дете. Днес пък се оказа, че такива щастливци са и Райън Гослинг и изкусителната Ева Мендес, които също ще станат родители за втори път!

Блейк и Райън са женени от 2012 година и имат 2-годишна дъщеричка. Блейк винаги е споделяла в интервюта, че иска да има поне 2 деца и с Райън мечтаят за голямо семейство. В края на миналата година Райън разкри, че вече работят усилено за бебе номер две и явно то е факт, тъй като красивата актриса е била забелязана с наедряло коремче на снимачната площадка на новия филм.

Ева и Райън също очакват второто си дете. Те имат дъщеричка на година и половина, но пазят личния си живот доста ревностно и все още не са показали никъде снимки на малката. Източници твърдят, че 42-годишната актриса вече е във втория триместър на бременността и не може да бъде по-щастлива.

Двойките все още не са коментирали официално новината, но сме сигурни, че съвсем скоро ще побързат да се похвалят с радостните събития, които им предстоят!

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay