Блейк Лайвли в ролята на талантлив млад дизайнер

Актрисата създаде модел дамски чанти, кръстени на дъщеря ѝ

Блейк Лайвли в ролята на талантлив млад дизайнер

Блейк Лайвли е щастлива мама, която се занимава, освен с актьорство, и с много странични дейности. Поддържа свой собствен лайфстайл сайт, който създава през 2014 година, а вече е и дизайнер на дамски чанти.

Моделът, който Блейк създава, е кръстен на нейната дъщеричка - Джеймс Рейнолдс, която съвсем скоро ще навърши осем месеца. Тя работи заедно със Sandast, като създадената дамска чанта, която е направена от кожа, е налична както в тъмносиньо, така и в цвят коняк.

Цената на това модно бижу не е никак ниска - то струва 860 долара.

Това не е първият досег на Лайвли със света на модата. През месец май тя работи в колаборация с Amour Vert и Sam & Lavi по създаването на две модни колекции, които са представени в личния ѝ сайт Preserve.

Toй е място, където интернет потребителите могат да открият различни истории на модна тематика, както и статии за пътуване и храна. Освен това чрез него могат да бъдат закупени различни стоки, създадени както от самата Блейк, така и от артистите, които работят заедно с нея.

"Preserve е както списание, така и онлайн магазин. Но най-вече - това е място, където си съжителстват въображението, изобретателността и качествените продукти.

Preserve е креативно кътче - място за удоволствие и забавление. Но също така и място, където можеш да получиш различни знания. Preserve почита традициите, както и иновациите”, пояснява актрисата в сайта.

А ето и как изглежда създаденият от Блейк модел дамски чанти.

Блейк Лайвли в ролята на талантлив млад дизайнер

Блейк Лайвли в ролята на талантлив млад дизайнер

Aко тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay