Брад Пит се въргаля в кал с децата си

Актьорът прави "кални боеве" с малчуганите

Брад Пит и шестте му деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен, обичат да се въргалят в кал в свободното време, научаваме от Contactmusic.

Звездата от "Троя" признава, че понякога всекидневието на звездното семейство е доста "хаотично" заради ангажиментите, които имат с Анджелина, но двамата се опитват максимално да обръщат внимание на децата си. Като всички други родители.

"Анджи и аз правим всичко, за да им осигурим нормален живот и да създаваме моменти, които са специални за нас. Затова не се учудвайте, ако децата са покрити с боя", разказва Брад пред британското издание на списание "ОК!". "Понякога се бием с кал. Пълен хаос цари около нас от сутринта до изгасването на светлините. А понякога и след това".

Брад е щастлив, че има до себе си жена като Анджелина, която е пълна с енергия, никога не се предава и никога не се оплаква от натоварения график и интензивните грижи за децата.

"Единственият път, когато съм я виждал наистина уморена, беше след като роди близнаците. Беше ѝ трудно да обръща внимание на всичките ни деца".

21 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.11.2011|17:22
Определено геройски се грижат за цялата си цветна банда, но все пак да не забравяме, че разчитат и на детегледачки, частни учители и огромен антураж. Интересно дали слуховете за осиновяване на още едно дете, които се подклаждат напоследък, са верни?! А Брад и в кал, и в чувал - все е готин! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay