Брад и Анджелина се местят в Лондон!

Защо звездното семейство е решило да смени адреса си?

Брад и Анджелина се местят в Лондон!

Бранджелина ще завладее Обединеното кралство! Двойката и шестте им деца ще се преместят в Лондон през март и планът е да живеят там най-малко 6 месеца, докато Брад Пит снима втората част на научно-фантастичния трилът "Z-та световна война”.

Докато са там, Анджелина смята да се отдаде на своята работа като посланик на добра воля и да се занимава с благотворителна дейност. Тя иска да насочи усилията си към справянето с бежанската криза  и да помогне на колкото се може повече хора в беда.

Преди това обаче семейството трябва да си намери дом. Източник, близък до двойката, споделя пред US Weekly, че те търсят място, което да е съобразено с нуждите им и имат желание да си купят имение с голям двор.

Анджелина неведнъж е описвала живота на семейството си като номадски. В интервю за The Gardian тя споделя следното: "Те имат думата, когато трябва да изберем къде ще живеем. И ако отиваме някъде, където ще им липсват техните приятели, с Брад се опитваме да се върнем на старото място колкото се може по-бързо или пък каним приятелите им на гости.”

Актрисата споделя още, че не иска никой да страда от житейските им решения. "Не искам животът ни да е нещо, което прави децата ми нещастни. Не искам да ги карам да се чувстват изморени и да не желаят да пътуваме, да не искат да идват с нас на снимки в чужбина. Ето защо се налага да обсъждаме всичко с тях и да правим определени компромиси”.

Поне до този момент изглежда, че децата на Джоли и Пит се справят чудесно с всички промени и приключения. Наскоро те взеха участие и в озвучаването на герои от анимацията "Кунг-фу панда 3”, където Анджелина дава гласа си на тигрицата от филмчето. Те посетиха заедно с нея и премиерата на лентата и позираха заедно като задружно семейство.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay