Бритни Спиърс булка за трети път?

Приятелят на Бритни се готви да й направи предложение за брак

Бритни Спиърс булка за трети път?

Половинката на Бритни Спиърс, Джейсън Трауик, който видяхме в последното ѝ видео "Criminal", се е впуснал търсене на годежен пръстен из скъпите бижутерски магазини, научаваме от Female First.

По всяка вероятност той скоро ще ѝ предложи да се омъжи за него. Трауик иска годежният пръстен да е елегантен, а не масивен или провокативен.

"Бритни и Джейсън говорят за сватба през цялото време. Бритни наистина е влюбена в Джейсън, а той я обича отдавна – споделя близък до двойката пред изданието. - Джейсън обожава синовете ѝ Шон Престън и Джейдън Джеймс. Той планира да я заведе някъде на почивка, когато свърши турнето ѝ. Вероятно тогава ще я попита дали иска да бъде негова съпруга".

Турнето на Бритни Спиърс "Femme Fatale" свършва на 10 декември.

Ако Бритни се омъжи отново, това ще е третият ѝ брак. Първият с приятеля ѝ от детинство Джейсън Александър продължи само 55 часа. Още същата година - 2004, тя се омъжи за танцьора Кевин Федърлайн, който е баща на двете ѝ момчета. Двамата се разведоха през 2007 година.

13 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.11.2011|19:08
Джейсън Трауик изглежда възпитан и интелигентен човек. Дано с него Бритни най-накрая намери щастието, че и тя много изстрада покрай онзи пропаднал използвач Федърлайн.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay