Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян

Трите сестри ще родят децата си през 2018 г.

Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян

Има много новости в живота на семейство Кардашиян, тъй като Клои Кардашиян, Ким Кардашиян и Кайли Дженър са очакват децата си през следващата година. По-долу сме разгледали всички подробности около бременностите.

Ким Кардашиян Уест

За третото си дете, Ким Кардашиан Уест и съпругът й Кание Уест търсят помощта на сурогатна майка. В началото на септември имаше  слухове около това, а Ким, която беше много отворена към интереса си към сурогацията, потвърди новината в предаването "Keeping Up With the Kardashians". Третото дете на двойката ще се появи на бял свят през януари, чрез сурогатна майка от Калифорния, на която ще бъдат платени 45 000 долара. Нито Ким, нито Кание са коментирали пола на детето до момента.

Кайли Дженър

На 22 септември бе съобщено, че 20- годишната Кайли Дженър е бременна от приятеля си Травис Скот. Рапърът и Гуруто на грима, които се срещат от пролетта, пред февруари ще се сдобият с момиченце. По това време, сп. "People" съобщи, че бременността е била неочаквана. 

Кайли още не е потвърдила бременността и оставя само Instagram профилът й да говори за нея. След като се появиха новините за бременността, Кайли започна да публикува само неща, свързани с бизнеса й, но тя направи снимка за рождения си ден, на която дърпа леко ризата си, за да покаже коремчето си.

Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян

На 13 октомври, Кайли отново побърка феновете си, като публикува серия от видеа, на които е край басейн, но не показва корема си и не споменава нищо директно за бременността. Тя подчертава фразата "Нищо няма да те нарани, бебчо". Фразата се свърза с песен, но феновете започнаха да се чудят, дали не прави лек намек за бременността си.

Нейното мълчание по темата не означава, че не се подготвя за първородното си дете. Но според People Кайли пазарува като луда, купувайки дрехи за своето бебе.

Всичко, което знаем за бременностите в семейство Кардашиян

На10 ноември, почти 2 месеца, след като новината за бременността се разпространи, Кайли развълнува феновете на Snapchat със серия от розови снимки, за които се смяташе, че разкриват пола на бебето. Първо, тя сподели снимка на маникюра си в бебешко розово, като постави сърчица и цветни емотикони. След това тя сподели розов стол и коледно дърво, които каза, че са за коледните клипове на Kylie Cosmetics. Кайли бе снимана за пръв път след новината, докато се качва на частен самолет. На снимките тя носи широки дрехи, за да прикрие коремчето си. По-късно тя заяви, че снимките са преправени с различни програми.

Клои Кардашиян

На 26 септември много медии съобщиха, че Клои, на 33 години, е бременна от приятеля си- баскетболистта Тристан Томпсън. Преди Клои да забременее, двамата говореха за деца. В шоуто на семейството й, Клои заяви, че Тристан иска да имат 5 или 6 деца. "Можем да започнем с едно и след това да продължим да се разрастваме. Но сега, знаейки, че не пия противозачатъчни, е страшно. Това е наистина голяма крачка."

През изминалата година, Клои разделяше времето си между дома си в Лос Анджелис и Тристан в Кливланд. Според списание People, двойката търси първия си дом, където да гледат бебето си.

Клои още не е потвърдила публично бременността си, въпреки че феновете се опитват да намерят намек за нея в Instagram. През юни, вероятно, когато е забременяла, тя направи парти изненада за Тристан и написа "Мама+ татко" над снимките. Но това може да се разглежда и като просто обръщения, които използват един към друг. 

Клои е бременна в третия месец и очаква момче.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay