Дейвид Бекъм и неговата безгранична любов към децата и футбола

Спортистът говори открито за нещата, които обича най-много в живота си

Дейвид Бекъм и неговата безгранична любов към децата и футбола

Семейният живот определено подхожда страшно много на неустоимия Дейвид Бекъм! 40-годишната футболна звезда е на корицата на новия брой на списание GQ, а в интервюто си за изданието говори за семейството си и любовта към спорта.

Самият Бекъм признава, че в момента се чувства отлично в ролята си на баща и съпруг и е напълно доволен от живота си. Той споделя още, че отдавна не се интересува от жълтата преса и от нещата, които пише там за него. "Не ме вълнува, че се опитват да ме изкарат лош баща, аз знам какъв човек съм и съм доволен от себе си.”

Оказва се, че футболистът е баща в пълния смисъл на думата и е страшно притеснителен и грижовен, когато става въпрос за децата му. "Усещам физическа болка и се разболявам, когато трябва да се разделя с децата си заради някакъв ангажимент.”

Дейвид обожава да прекарва времето си с Бруклин, Ромео, Круз и Харпър и е истински щастлив, когато е с тях, но има и още едно нещо, което мъчи звездата и това е футболът, който му липсва страшно много.

Бекъм сложи официален край на спортната си кариера през 2013 година, но се връща в играта от време на време, най-вече в името на благотворителни инициативи на УНИЦЕФ.

"Не знам дали говори атлетът в мен или просто все още имам голяма страст към играта, но все си мисля, че мога да се върна на терена и да играя още. Може би ако живеехме в Лос Анджелис, щях да играя още около година, но сега сме във Великобритания, на децата им харесва тук и не искаме да се местим отново.”

С футбол или без, Бекъм си остава в страхотна форма, както можем да видим и от фотосесията за броя. Той едва ли ще поднови кариерата си, защото за него семейството е на първо място!

Дейвид Бекъм и неговата безгранична любов към децата и футбола

Дейвид Бекъм и неговата безгранична любов към децата и футбола

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay