Дженифър Лорънс в изкусителна рекламна кампания на Dior

Талантливата актриса разкрива своята секси страна

Дженифър Лорънс в изкусителна рекламна кампания на Dior

Звездата от хитовата сага "Игрите на глада” промени изцяло амплоато си на биеща се мъжкарана и показа изключително женствена и секси визия в новата реклама на Dior. 24-годишната актриса изглежда зашеметяващо добре в ролята си на изкусителка, докато рекламира най-новите козметични продукти на световноизвестния бранд.

Актрисата влиза в ролята на холивудските звезди от миналото и излъчването ѝ наистина носи следите на една отминала златна ера. Къдриците ѝ са оформени в стил Мерилин Монро, устните ѝ са в искрящ цвят, а звездата почти невинно показва дългите си крака, облечена в ефирна бледорозова рокля.

Дженифър Лорънс в изкусителна рекламна кампания на Dior

Дженифър съвсем наскоро се раздели с певеца от бандата Coldplay Крис Мартин, но с тази реклама доказва, че изглежда и се чувства по-добре от всякога. Мъдрите слова, които Лорънс изрича в рекламата, са: "Не бъди срамежлива, засияй!”. Госпожица Лорънс прави именно това и е по-блестяща от всякога.

Лорънс работи с марката от 2013 година, когато подписва договор за 15 милиона долара. Неведнъж е споделяла, че обожава да работи с Dior и обича начина, по който продуктите на марката я карат да се чувства. Звездата споделя, че фотосесиите и рекламите, които заснема за модния гигант, определено са повдигнали самочувствието ѝ.

Вижте и самата реклама с участието на невероятната Дженифър:



За още новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay