Дженифър Лорънс - напълно истинска, много талантлива и адски щура!

Актрисата дава поредното си откровено интервю, в което разкрива кои са звездните ѝ приятелки

Дженифър Лорънс - напълно истинска, много талантлива и адски щура!

Изключително талантливата Дженифър е на корицата на новия брой на списание Glamour и отново ни разказва за себе си и своите виждания по много откровен и непринуден начин. Тя говори за любовния си живот, самочувствието и кариерата и за пореден път успява да ни спечели със своето земно държание.

Звездата говори по-обстойно за стила си на обличане и за важността на самочувствието. "Моят стил може да бъде описан като "закачлива, но силна лесбийка”. Не знам дали това е обидно определение, но на мен ми харесва и казвам на стилистите, че искам да изглеждам точно така.”

Лорънс допълва още, че за нея е много важно да се чувства добре в кожата си и не се страхува да покаже прелестите си.

"Аз имам дупе и гърди, а много дрехи са направени само и единствено за слаби хора. В повечето случаи те имат повече плат и покриват тялото, а такива тоалети ме правят дебела. Аз трябва да нося малко по-разголени неща и да показвам плът.”

Дженифър продължава изказването си по доста откровен начин, като за пореден път набляга на това, че трябва да се харесваме такива, каквито сме. "Ако имате гърди, покажете ги. Нека всички видят, че това са гърди, а не целулит. Не че има нещо лошо и в целулита.”

А що се отнася до любовния фронт, актрисата споделя, че е сама, но това не я прави самотна и нещастна. "Не срещам много мъже, с които ми се иска да излизам. Може би намирам някого за привлекателен само веднъж годишно. Но не съм самотна, чувствам се добре, чувствам се цяла. Приятно е, когато усетя искра към някого, но това не е най-важното.”

Дженифър Лорънс - напълно истинска, много талантлива и адски щура!

Дженифър няма как да е самотна, след като си има и цял отбор от звездни приятелки, които ѝ правят компания. Това са Ема Стоун, Ейми Шумър и Адел. Звездата споделя, че Ема е най-добричката от цялата група, а тя и Адел са грубиянките, които говорят по адрес на хората. Тя допълва още, че всички имат обща мечта - да се отдалечат от цялата суматоха и да заживеят заедно в някоя красива винарна.

Лорънс разкрива, че най-голямата ѝ мотивация и радост е нейната работа. Актьорската професия е това, в което звездата се чувства най-уверена и това, което я кара да става всяка сутрин от леглото и да се бори с всички трудности. "Обичам работата си и мисля, че се справям добре с нея. Изграждането на образ, на герой - в тези неща се чувствам сто процента уверена и не искам да спирам да ги правя.”

Единственото нещо, което Дженифър не харесва, е славата и прекаленото внимание, което ѝ се обръща. "Известните личности трябва да имат 3-месечна ваканция от цялата лудост. 3 месеца, в които нямат право да ни снимат и следят. Понякога имам чувството, че ми се обръща прекалено голямо внимание и съм просто навсякъде. Това е плашещо и не ми харесва. Всичко, което искам да правя, е просто да бъда актриса.”

Дженифър Лорънс - напълно истинска, много талантлива и адски щура!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay