Дженифър Лорънс се среща с колегата си Лиъм Хемсуърт?!

Упорити слухове твърдят, че актьорите са двойка

Дженифър Лорънс се среща с колегата си Лиъм Хемсуърт?!

Напоследък се говори все по-упорито, че звездите от сагата "Игрите на глада”, Дженифър Лорънс и Лиъм Хемсуърт, са пренесли екранната си любов в реалния живот. Оказва се, че двамата прекарват всяка свободна секунда заедно и са станали доста близки.

Дженифър съвсем наскоро се раздели с певеца и бивш съпруг на Гуинет Полтроу, Крис Мартин, а Лиъм пък е бивша изгора на скандалната Майли Сайръс. Майли и Лиам дори бяха сгодени дълго време, след като любовта им пламна на снимачната площадка на общ филмов проект.

Може би любовта между Лиъм и Дженифър също е пламнала по време на снимките на "Игрите на глада”, където двамата си партнират и играят ролята на влюбена двойка. Източник, близък до двамата, твърди, че те постоянно си говорят по телефона, когато не са заедно, а освен това Лиъм е бил истинска опора за Джен след раздялата ѝ с Крис Мартин.

Двамата работят заедно от 4 години насам и са станали наистина близки приятели, но хората около тях усещат, че напоследък има нещо повече и те изглеждат по-близки от всякога, като постоянно търсят компанията си.

Източници твърдят, че между двамата прехвърчат искри отдавна, но Джен е била твърдо решена да си останат само приятели, а и връзката ѝ с Мартин я е спирала. Кой знае, може би сега е дошъл заветният час, защото и двамата актьори са свободни в момента.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay