Джесика Алба разкри своята тайна за страхотна форма!

Сексапилната актриса споделя дневния си режим

Джесика Алба разкри своята тайна за страхотна форма!

Джесика Алба е известна с изваяната си фигура и свежо излъчване. Звездата от "Фантастичната четворка” и майка на две деца споделя пред списание Shape как успява да поддържа добрата си форма. Нейните съвети ще ви помогнат  да подготвите тялото си за мързеливите летни дни на плажа.

Ето какво споделя актрисата пред списанието относно тренировките си:

"Дължа атлетичната си фигура на бойните изкуства, гимнастиката и танците. Докато снимах филма "Черният ангел”, имах много силови тренировки и това също ми помогна. Направиха ме по-издръжлива и силна.”

Алба споделя, че не се страхува да се поизпоти в залата и харесва интензивните тренировки. "Понякога разполагам с едва 30 минути за тренировка и правя само най-основното, но на няколко серии. Малко клякания, скачане, лицеви опори и коремни преси. Но няма да лъжа, тренировките са гадни.”

Актрисата допълва, че отскоро е започнала да посещава курс по силова йога. Съветва винаги да слушаме любима музика, докато тренираме. Тя ще ни помогне да бъдем по-концентрирани и мотивирани. Изпълнителите, чиито песни слуша актрисата по време на тренировка, са Риана, Джей Зи и Бионсе.

Джесика има и трик за по-добра концентрация през целия ден, който е малко странен. "Пристрастена съм към пуканките и мога да ги ям по всяко време на деня. Понякога трябва да върша много неща наведнъж и пуканките ме спасяват. Помагат ми да се фокусирам."

Джесика Алба разкри своята тайна за страхотна форма!

Любимото ѝ средство за подсилване преди тренировка са шейковете. "Преди време мразех да закусвам, правех си кафе и хапвах един банан, но наскоро станах голям фен на шейковете. Те ти дават нужната енергия, но не те издуват. Може да ги пиеш преди и след тренировка.” Любимият ѝ шейк се прави от протеинова пудра, банан, кокосова вода, зелен чай и лед.

Джесика Алба разкри своята тайна за страхотна форма!

Ежедневието на актрисата е доста напрегнато и тя си е изградила режим, който ѝ помага да релаксира. "Когато искам да се отпусна, слушам компилации за медитация. Дължината им е само три минути, така че  мога да си ги пусна, докато съм в колата или в банята.”

Джесика споделя, че невинаги се е чувствала добре в тялото си, но нещата са се променили след раждането на двете й дъщери. "Почувствах се удобно в кожата си, след като родих. Ако искам да науча децата си да се харесват и приемат такива, каквито са, и аз трябва да направя същото за себе си.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay