Джулия Робъртс е новото лице на туризма в Индия!

Актрисата е известна със своята страст към екзотичната страна

Джулия Робъртс е новото лице на туризма в Индия!

Актрисата Джулия Робъртс може да е новото лице на туризма в Индия. Властите в Делхи се надяват министърът на туризма Махеш Шарма и премиерът Нарендра Моди да дадат зелена светлина на план, включващ звездата като световен посланик на туризма в Индия.

Робъртс е особено подходяща за тази задача, тъй като не крие привързаността си към страната, където снима част от своя филм по едноименната книга на Елизабет Гилбърт "Яж, моли се и обичай". Звездата също така практикува йога, чиято родина е именно Индия.

Източник от министерството на туризма съобщи пред британския в. "Телеграф", че звездата ще бъде поканена за участие в проекта, след като той бъда одобрен. "Планът трябва да бъде одобрен, преди да се свържем с актрисата, но това да имаме международна знаменитост, известна с практикуването си на йога, е от съществено значение за успеха на кампанията", посочва той.

"Актрисата е индофил и продължава да идва в страната инкогнито", допълва източникът.

Хиндуистките лидери в страната одобряват идеята Робъртс да стане лице на туризма, тъй като смятат, че тя е една от най-приятелски настроените към хиндуизма звезди в "Холивуд". Тя дори кръсти своята продуцентска компания "Red Om" в чест на хиндуистката дума за бог и вселена.

Източник: БГНЕС

Станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay