Дрю Баримор се развежда след 3-годишен брак!

Дрю и съпругът й, Уил Копелман, се разделят по взаимно съгласие

Дрю Баримор се развежда след 3-годишен брак!

Актрисата и Копелман са решили да се разведат след 3 години брачен живот. Те имат две деца, 3-годишната Олив и 2-годишната Франки. И двамата споделят в изявление, че поставят щастието на децата си на първо място и от тук нататък ще се съсредоточат точно върху това.

Изявлението на двамата по повод на техния развод гласи следното: "За жалост нашето семейство се разделя по правен път, но това не означава, че ще спрем да бъдем едно цяло. Разводът може да изглежда като провал, но всъщност животът продължава. Нашите деца са всичко за нас и нямаме търпение да изживеем остатъка от живота си, правейки ги наш общ приоритет.”

Двойката мина под венчилото през 2012 година на тайна церемония, а Дрю споделяше, че е истински щастлива с Копелман, който се занимава с продажба на предмети на изкуството. В интервю през 2014 година актрисата сподели, че брачният живот е чудесен и се радвам, че с Уил са създали такива прекрасни деца.

От известно време се носеха слухове за разрив в отношенията им, защото Дрю не беше споделяла никакви семейни снимки със съпруга си от лятото насам. Източници, близки до двойката, споделят, че двамата живеят отделно от няколко месеца и Уил вече не помага в бизнеса на Баримор. Става ясно, че двамата вече не се държат като двойка и са дистанцирани един от друг. Те разкриват още, че двамата нямат лоши чувства един към друг, но просто нещата не се получават както трябва.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay