Ето как Жизел Бюндхен е научила децата си да се хранят здравословно

Един от големите проблеми на всяка майка

Ето как Жизел Бюндхен е научила децата си да се хранят здравословно

Бразилският супермодел от немски произход е най-високоплатеният в света. Тя пленява с красивото си лице и с изваяната си фигура. За да поддържа това тяло, тя се старае да живее и да се храни здравословно. Като всяка майка, обаче, тя също се сблъсква с проблема да научи и децата си на това. Как да изключат те от менюто и вредните снаксове, бургери и мазни храни и да се доверят на зеленчуците и плодовете?

Жизел има две деца- момченце на 7 години и момиченце на 3 и половина. Тя е намерила тайното средство, с което да се справи с тях и да им покаже, че здравословното хранене е страхотно!

Какво прави тя?


За да накара децата си да ядат плодове, тя им прави тип смути, което обаче се яде с лъжица. В него слага различни плодове, като неизменно присъстват бананите. Дори се опитва да  ги убеди, че това е по-вкусно от сладоледа! И не ги лъже!

Също така тя им дава изключително добър пример, тъй като постоянно практикува йога и се храни със салати, включващи зеленчуци от градината като спанак, домати, краставици, тиквички, зеле и други.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay