Ето какъв е полът на бебето на Антония Петрова

Ето какъв е полът на бебето на Антония Петрова

"Мис България" 2009 и "Мисис Русия" Антония Петрова-Батинкова и съпругът ѝ Ивайло очакват първото си дете.

В края на септември се появиха първите информации, че юристката е бременна, досега обаче тя не бе потвърдила официално щастливата вест. Антония публикува пост във Фейсбук, в който обяви новината и дори разкри пола на бебето.

"Семейство Батинкови ще се увеличи! Със съпругът ми Ивайло очакваме първородния ни син, който ще бъде първо дете и за двама ни! Ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А синът ни е най-очакваното и обичано бебе!", написа Батинкова.

През септември Антония гостува на Венета Райкова в "Папараци", но на въпроса за бебето, Батинкова само се усмихна загадъчно и не пожела да отговори с "да" или "не" на въпроса.

Антония и Ивайло отпразнуваха 3 месеца от запознанството си с "луда, гръцка сватба" през юни. След това семейството потегли на безкраен меден месец, като тръгнаха от Истанбул, стигнаха до Ню Йорк, а после се завърнаха в Гърция.

Батинкова не веднъж изтъкна, че е мечтала точно за такъв мъж. Тя бе женена за руския бизнесмен Александър Бередин, с когото се разведе преди повече от година. Двамата нямат деца, а Батинкова нееднократно подчерта, че настоящият ѝ съпруг също няма деца от предишни връзки, както писаха много медии.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay