Звезден сексапил с oформени бедра

Или когато "кльощавото" вече не е на мода

Звезден сексапил с oформени бедра

Въпреки че се превърна в показател за красота за много жени, разстоянието между бедрата е един доста спорен критерий за привлекателност. Няма общо с диетите и хранителните режими, които спазвате. То е свързано с костната структура на тялото ви.

Разстоянието всъщност зависи от ъгъла на шийката на бедрената кост и ширината на таза. Противно на много мнения, индексът на телесната маса няма нищо общо с наличието на разстояние между бедрата.

Много жени желаят да се сдобият със слаби бедра и в името на тази цел спазват изтощителни диети, чието действие обаче е доста спорно. Има много примери за сексапилни дами от света на шоубизнеса, които могат да се похвалят с липса на разстояние между бедрата, и определено знаят, че това е предимство.

Бионсе

Звезден сексапил с oформени бедра

След като неотдавна изпълнителката качи снимка в Instagram, на която несъмнено бе коригирала бедрата си с Photoshop, феновете й останаха недоволни от факта, че тя се опитва да ги направи по-малки и да създаде фалшиво разстояние между тях.

Независимо каква е големината на бедрата й, Бионсе си остава една от най-сексапилните жени в света. По-малкият им размер определено би отнел голяма част от чара й.

Дженифър Лорънс

Звезден сексапил с oформени бедра

Това, че бедрата ви се допират, не означава, че не сте във форма. Дженифър Лорънс е актрисата, която доказва това твърдение. Нейната увереност на червения килим разкрива, че се чувства перфектно в собствената си кожа, без да си причинява мъчително гладуване в името на "перфектния” външен вид.

Кейт Ъптън

Звезден сексапил с oформени бедра

Липсата на разстояние между бедрата не пречи на Кейт да краси корицата на списание Sports Illustrated в две поредни години, облечена само по бански. Освен това през септември 2013 година Ъптън е определена за "Модел на годината” на 10-ите годишни награди за стил, които се провеждат в Ню Йорк.

София Вергара

Звезден сексапил с oформени бедра

Актрисата е пример, че красотата след 40-те не зависи от слабото тяло. Колумбийката  е една от най-сексапилните жени в света и доказва това при всяко свое появяване пред медиите.

Бритни Спиърс

Звезден сексапил с oформени бедра

Бритни е една от знаменитостите, които през последните години се сблъскват с много трудности и лични житейски битки. Тя е също така едно от красивите лица в шоубизнеса, които нямат разстояние между бедрата и не превръщат този факт в проблем.

Тя се чувства толкова добре, че дори споделя напълно естествени, без абсолютно никаква намеса на Photoshop, снимки на перфектното си тяло в интернет. И ние призоваваме всяка жена да последва нейния пример!

Скарлет Йохансон

Звезден сексапил с oформени бедра

Тя изиграва Черната вдовица, както и много други роли на фатални жени, без да се тревожи ни най-малко, че бедрата й не отговарят на определението "кльощави”.

Ким Кардашиян

Звезден сексапил с oформени бедра

Пищните задни части на брюнетката излъчват сексапил, а извивките й вдъхновяват много модни дизайнери да създадат дрехи, които не са определени само за жени с тънка талия. Ким се гордее с тялото си и дори бременността й не успява да промени това.

Деми Ловато

Звезден сексапил с oформени бедра

След като се озова в клиника заради хранително разстройство, депресия и самонараняване и премина през тежка рехабилитация, Деми Ловато се завърна и не се притеснява да покаже на света сексапилното си тяло.

Шакира

Звезден сексапил с oформени бедра

Една от най-сексапилните жени в света доказа, че "бедрата не лъжат”. Ако мислите, че гладуването си заслужава, за да се сдобиете с така желаното разстояние, погледнете още веднъж колумбийската привлекателност на Шакира и ще се убедите, че oформените бедра са красиви.

Дженифър Лопес

Звезден сексапил с oформени бедра

Стегнатото и оформено тяло не дава и повод за притеснение на Дженифър Лопес относно ширината на нейния таз. Изпълнителката притежава едно от най-сексапилните дупета на света, за коeто много жени биха завидели.

Серина Уилямс

Звезден сексапил с oформени бедра

Тенисистката определено не би постигнала главозамайващия успех в кариерата си, ако беше прекалено слаба. А стегнатите й бедра изглеждат добре на корта и същевременно са заплаха за всеки противник.

Пенелопе Крус

Звезден сексапил с oформени бедра

Чаровната актриса е поредната звезда, която доказва, че бедрата, които се допират, не са повод за притеснение!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.08.2014|10:06
Аз харесвам бедра,които се допират,и Пенелопе Круз харесвам :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay