И Кели Озбърн започва битка с рака

Изпълнителката е носител на раковия ген

И Кели Озбърн започва битка с рака

След като стана ясно, че битката на Анджелина Джоли с рака продължава, друга знаменитост също обяви, че ще се подложи на операция по премахване на яйчниците.

Певицата Кели Озбърн обяви в емоционално телевизионно интервю, че е носител на раков ген - майката на изпълнителката - Шарън Озбърн, преди години се сблъсква с коварното заболяване и успява да победи рака на дебелото черво.

"Нося в себе си раковия ген. След като разбра, че е генетично обременена с по-висок процент вероятност от развитие на туморни заболявания в областта на гръдния кош, и се подложи на двойна мастектомия, майка ми накара нас, нейните деца, да си направим изследвания”, споделя Кели в предаването The Talk.

"Аз съм дете на човек, преборил рака, което само по себе си е нещо много трудно. И съм толкова щастлива, че имам такава прекрасна и смела майка, която ме научи на толкова много неща”, признава още певицата.

Тя съвсем не е безразлична и към решението на актрисата Анджелина Джоли да се подложи първо на двойна мастектомия и след това на операция по премахване на яйчниците и фалопиевите тръби.

"Поздравявам Анджелина за избора, който направи. По този начин тя насочи общественото внимание към този страшен проблем”, казва Озбърн.

Вижте и емоционалното разкриване на новината от самата Кели.



Ако искате да четете още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay