Изкусителният Джейми Дорнан стана баща за втори път!

Още един страхотен татко на хоризонта!

Изкусителният Джейми Дорнан стана баща за втори път!

Звездата от хитовия филм "50 нюанса сиво” и съпругата му Амелия Уорнър са станали родители за втори път малко по-рано този месец. Двойката все още не е потвърдила официално появата на новия си наследник, нито знаем пола му, но съпругата на Джейми е била забелязана да се разхожда с детска количка из Лондон, докато Дорнан снима втората част на еротичната сага във Ванкувър.

Това е второ дете за двойката, те имат и 2-годишна дъщеря на име Дулси, която се роди през ноември 2013 година, но тогава родителите споделиха радостната новина едва месец по-късно и най-вероятно и този път ще се случи така.

В скорошно интервю за Vogue, Джейми сподели, че обожава да бъде баща, макар и да среща много трудности. "Баща ми е гинеколог, изродил е над 6000 бебета, доведената ми майка също е гинеколог. Цял живот съм слушал истории за бременни жени и бебета, но все пак не бях напълно подготвен за това, което ме чака. Надявам се, че съм добър баща, това е най-страхотния подарък и наистина промени живота ми.

Освен грижите за още едно бебче, сега на Джейми му предстои да завърши и снимките по останалите две части от "50 нюанса сиво”, които ще излязат по кината съответно през 2017 и 2018 година.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay