Има ли нещо общо между ергенката Маги и годеника на Анелия?

Има ли нещо общо между ергенката Маги и годеника на Анелия?

Няколко от участничките в "Ергенът" обвиниха Маги, любимката на Алек Младенов, че обича луксозния начин на живот и няма начин да отиде на палатка за романтично преживяване с мъжа на мечтите си. Те твърдят, че жени като Магдалена са свикнали на скъпи дрехи, скъпи бижута и скъпи екскурзии.

Дали това обаче е така не защото е работила здраво, за да може да си го позволи, а защото винаги до себе си е била с мъж, който й урежда всичко това?

Маги се похвали в предаването, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Говри се обаче, че тази работа ѝ е уредена от бившия ѝ приятел.

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолк певицата Анелия. Явно е била луда по Любо или поне по парите му, защото за да го задържи, си е татуирала името му, което ще видите в снимката по-долу.

Забележете изписването на името му върху татуировката и начина, по който е написана думата любов на корицата на видеото към песента на Анелия.

Има ли нещо общо между ергенката Маги и годеника на Анелия?

Според запознати към днешна дата Маги продължавала да има този татус, но го трансформирала в "Любов", за да не смущава бъдещите си любовници. И все пак да любиш жена с татуировка, посветена на друг, си е унижение за всеки мъж.

Сред унизените мъже се нарежда и самият Александър Младенов. Твърди се, че Ергенът си тръгва сам от Гърция, като на финала не може да избере между Магдалена и Надежда. Историята обаче има продължение. Няколко месеца след финала Алек и Маги се засекли случайно на събитие и възобновили контакт, прераснал в любовна връзка. В момента се предполага, че те са двойка.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay