Истинската Амели Пулен не харесва киното

Актрисата е решила да се занимава с нещо различно

Истинската Амели Пулен не харесва киното

Сещате ли се за онзи поглед, по детски чист и добър, придружен от безкрайното любопитство на Амели Пулен? Френското момиче всъщност е измислена героиния, която можем да видим в лентата "Невероятната съдба на Амели Пулен", където в ролята на французойката с невероятно буйна фантазия всъщност се превъплъщава актрисата Одри Тоту.

 

Актрисата, също толкова авантюристично настроена към света, е решила да се откаже от актьорската професия. Съобщила, че не е особено привързана към киното и вече е измислила своя вариант Б. "Бих желала да стана моряк, много обичам и да рисувам. Мечтая и да уча разни неща, но досега не ми оставаше време за абсолютно нищо.", признава Одри.

 

Кръстена на Одри Хепбърн, Тоту никога не е показвала своите намерения да бъде актриса. Като дете проявявала особено любопитство към медицинските инструменти на баща си, зъколекар, и често разказвала, че един ден ще бъде като него. След това се насочила към биологията и мечтала да бъде приматолог, но по желание на родителите си записала литература в Сорбоната, където случайно попаднала и на актьорски курсове. От този миг нататък отново сменила своите желания, но изглежда днес вече актьорството не я влече по никакъв начин.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay