Как Ким Кардашиян печели пари от феновете си?

Тя предлага на почитателите си да плащат, за да влизат в обновения ѝ сайт

Как Ким Кардашиян печели пари от феновете си?

Ким Кардашиян най-после завърши дългоочакваните промени по дизайна на сайта си и сподели резултатът с феновете си само преди около 24 часа. Тя веднага качи няколко провокативни снимки в обновената си страница, които са заснети в черно-бяла гама.

Новото, на което феновете на риалити звездата могат да се радват, са уроците по красота, които Ким споделя в сайта си, детайли и информация около любимите ѝ разкрасителни продукти и, разбира се, новини около последните обновления в гардероба и стила ѝ.

Как Ким Кардашиян печели пари от феновете си?

Освен това Кардашиян е отредила заслужено място в сайта на дъщеричката си Норт Уест. Специална категория позволява на посетителите да разгледат подробно една от визиите на малката принцеса, която е издържана изцяло в стил "Кание Уест”. Вероятно и занапред гордата мама ще включва външния вид на момичето като еталон за детска мода.

Относно стила на Норт Ким споделя, че малката обича да носи широки дрехи, които не са нейния размер. "Освен това обича да се кичи с бижутата ми, затова ѝ позволявам”, споделя още звездата.

Вероятно изненада за повечето ѝ феновете е фактът, че сайтът ще бъде безплатен за посещения само през първите седем дни. След това има предложение всеки посетител да заплаща по 2.99 долара на месец, което се явява един вид абонамент. Но дори и сега някои категории в сайта не могат да бъдат отворени без заплащане.

Единствената част, която остава безплатна, е "Дневникът на бременността”, така че почитателите ѝ могат спокойно да проследяват как се чувства любимката им.

Освен Ким всичките ѝ сестри могат да се похвалят с обновен дизайн на сайта си.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay