Как изглеждат “следродилните” тела на звездите

Невинаги красотата може да се купи с пари

<p>Синди Крауфорд</p>

Синди Крауфорд

Раждането е може би най-важното и ценно нещо, което може да се случи на една жена. То, разбира се, е съпътствано от неизбежни промени във фигурата, с които младите майки понякога не могат да се преборят дълго време. Въпреки това, ние сме на мнение, че всички белези и изменения са красиви, щом са в името на нещо толкова прекрасно!

Някъде там, между купищата кремове, лазерни процедури и пластични операции, се спотайват и "следродителите” тела на звездите. Някои известни мами съвсем не се притесняват да покажат леко отпусната кожа, придружена със стрии, докато други крият телата си с цената на всичко. Вижте за кои знаменитости говорим...

Джесика Алба
Чаровницата, която винаги се е славела с перфектна фигура, изобщо не се притеснява какво ще кажат хората за "новото” й тяло. Ето какво споделя самата актриса пред сп.Self:

"Въпреки че много хора приемат целулита и стриите като недостатъци, аз се научих да ги обичам! Бременността е най-невероятното преживяване, което съм имала, а тези "дефекти” ми напомнят за него.”

Как изглеждат “следродилните” тела на звездите

Холи Бери
Притежателката на едно от най-горещите холивудски тела също не се притеснява от своите стрии. Екзотичната красавица дори показа своите "следродилни” гърди, по които се забелязваха стрии, във филма "Балът на чудовището”. В крайна сметка, точно за тази си роля Холи получи "Оскар”, така че надали някой се е интересувал от белезите на актрисата.

Как изглеждат “следродилните” тела на звездите

Джулия Робъртс
Актрисата с най-пленителна усмивка винаги се е славела като върл противник на хирургическите интервенции в името на хорското мнение. Неведнъж тя е заявявала, че никога не би посегнала към ботокс, камо ли към по-сериозно "подобрение”. Точно и поради тази причина, Джулия никога не е крила тялото си, дало живот на цели 3 деца.

Как изглеждат “следродилните” тела на звездите

Бритни Спиърс
Въпреки че през последната година Бритни положи невероятни усилия, за да влезе във форма, тя също не успя да избяга от "лапите” на следродилното тяло. Но пък и никога не се е притеснявала от този факт, което е достойно за уважение!

Как изглеждат “следродилните” тела на звездите

За да четете още интересни материали, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

16 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay