Какъв прякор измислиха Ким и Кание на новороденото си момченце?

Двамата станаха родители за втори път тази събота

Какъв прякор измислиха Ким и Кание на новороденото си момченце?

Една от най-известните звездни двойки посрещна втората си рожба в събота. Ким Кардашиян роди момченце, но все още не е ясно какво име ще носи то. И майката, и бебето са в отлично здраве и се чувстват добре.

Притесненията на Ким около раждането бяха огромни, защото звездата имаше здравословни проблеми, които усложняваха бременността ѝ. Неотдавна тя сподели, че дори не е било ясно дали ще успее да забременее повторно, а някои доктори ѝ дали съвет да премахне матката си по оперативен път, за да не застраши здравето си.

Желанието на Ким да има още едно дете се оказа по-силно и звездата се осмели да предприеме тази съдбовна крачка и да има второ дете. Преди няколко седмици двамата родители споделиха, че все още не са се спрели на име за своя бъдещ наследник и засега не е ясно как ще се казва най-новото попълнение в клана Кардашиян.

За сметка на това, стана ясно с какъв умилителен прякор двойката нарича сина си. Близки до тях разкриха, че Ким и Кание се обръщат към новородения си син със сладичкия прякор "малък мъж”. Оказва се, че те никак не бързат с избирането на подходящо име и засега са се отдали напълно на момента и се радват безгранично на малкия си син и безпроблемното раждане на Ким.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay